Het vervelende van de Loot Crate van Juli is dat je buren een dag nadat ze je pakje aannamen drie weken op vakantie kunnen gaan, maar hier is hij alsnog: Female-Gamers unboxt de Loot Crate van Juli.

Loot Crate verscheept nu ook naar Nederland en hoewel ik er nog nooit van had gehoord, heb ik Loot Crate toch voor een half jaar gekocht. Er zitten goodies in, en ik ben dol op goodies. Maar, misschien is de voornaamste reden toch dat ik ziekelijk nieuwsgierig ben en gek op verrassingen. Loot Crate is een maandelijkse verrassing waarin geeky goodies zitten.

Schermafbeelding 2014-08-18 om 21.10.57

Op de website heb ik bijvoorbeeld gezien dat er wobble heads in kunnen zitten, die leuk zouden zijn voor onze Heather die ze spaart. Maar, als ik deze Loot Crate zo voor me heb, dan weet ik sowieso dat die er niet inzit, het pakje is namelijk maar een paar centimeter dik. Zullen we hem gaan openen? Ik ben er klaar voor!

Eenmaal open, dan zie je de oranje binnenkant waarin al wordt gesuggereerd dat je je unboxing moet filmen en fotograferen, maar je mag hem vervolgens alleen met andere LootCraters delen als ik het pakje mag geloven. In ieder geval is deze Loot Crate er eentje met ‘Tips for the perfect crime!” wat slaag op het onderwerp van deze maand, schurken.

Schermafbeelding 2014-08-18 om 21.34.54

En een schurk kom je meteen al tegen, want de Loot Crate bevat een t-shirt van Joki, wat natuurlijk een crossover tussen Joker en Loki is. Schattig. Het is een girlieshirt, wat ik heb aangegeven toen ik Loot Crate nam. Je vult je maat ook in en ik heb L gedaan, wat op zich wel goed gekozen lijkt gezien mijn lengte en dikte. Mocht hij toch groot vallen, dan kan ik mijn profiel aanpassen wat mijn maat dan moet zijn.

 Schermafbeelding 2014-08-18 om 21.34.02      Schermafbeelding 2014-08-18 om 21.33.23
Wat ik vervolgens zie liggen is een sleutelhanger van Darth Vader. Sleutelhangers zijn niet iets waar ik enorm warm voor loop, zeker deze plasticen niet, maar toevallig kan ik net een keychain gebruiken voor de sleutels op mijn werk, dus hij krijgt toch een goed plekje.

Het volgende item vind ik erg leuk, dat zijn namelijk Marvel Extreme-sokken van Deadpool. Ze zijn mooi rood met zwart en zijn oogjes zijn erop te zien. Aan de onderkant heb je schattige streepjes. Het enige probleem dat ik heb is dat ik nu moeite moet gaan doen de sokken bij elkaar te houden, want dan staan ze waarschijnlijk het leukst. Ik draag normaal nooit dezelfde sokken, dus dat wordt een uitdaging.

Schermafbeelding 2014-08-18 om 21.29.15
Het volgende waar mijn oog op valt is een kartonnen CD-hoesje waarop staat: Necessary Evil: Super-Villains of DC Comics. Op zich heel interessant, want sinds een jaartje of wat lees ik comics en ik ben dol op die van Batman. Alleen, is dit een CD, anno 2014? Gelukkig niet, op de achterkant valt te lezen dat dit een documentaire is, tof, die wil mijn vriend (die anti-Loot Crate is) vast wel zien met me.

Schermafbeelding 2014-08-18 om 21.29.59

Het volgende lijkt net een Ninja Scroll uit Naruto, dus die pak ik even uit voor ik hem op de foto kiek. Meteen valt er bij het openen een button uit: Loot Crate July 2014 – Villain. Waarschijnlijk iets dat elke maand in Loot Crate zit. Ik denk niet dat ik deze button echt ga gebruiken, aangezien ik de League of Legends-buttons die ik van Disney kreeg op Gamescom wel trachtte te gebruiken maar ze steeds van mijn tas vielen…

Schermafbeelding 2014-08-18 om 21.28.51        Schermafbeelding 2014-08-18 om 21.31.54

De scroll zelf zijn twee mini-posters van DC; eentje van Harley Quinn en eentje van Joker. Al met al dus een redelijk Joker-ige Loot Crate deze maand. Maar we zijn nog niet klaar. Nog twee boekjes te gaan. Het ene is een Loot Crate-boekje, waarin interviews staan met Marvel-artiest Skottie Young, een top 5 Video Game villains, wat er in de Mega-Crate van deze maand zit, spelletjes en een verhaaltje over wat er allemaal in de Loot Crate van deze maand zit.

Schermafbeelding 2014-08-18 om 21.30.40
Er is een magneet gevallen uit de twee boekjes, namelijk eentje van Bowser met I Want You eronder. Vind ik erg leuk, alleen is het altijd de vraag waar je zo’n magneet kwijt kunt als je geen ijzeren koelkast hebt. Gelukkig heb ik een magneetbord, dus dat moet goedkomen met Mario’s meest vervelende schurk. Het laatste in de Crate deze maand is een speciale Loot Crate-editie van Rocket Raccoon. Een comic die natuurlijk goed uitkomt, nu het briljante Guardians of the Galaxy in de bioscoop draait.

Al met al vind ik deze Loot Crate erg tof. Vooral het t-shirt kan ik goed waarderen, helemaal omdat het een girlie shirt is en die worden nog weleens vergeten. Gaaf, ik ben nieuwsgierig wat er volgende maand in zit. Over enkele weken lees je het hier op Female-Gamers.

Schermafbeelding 2014-08-18 om 21.32.38

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

One Comment on “Unboxing: Loot Crate juli”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.