A dream come true! Dat is de eerste gedachte bij het zien van de trailer van Jurassic Park: Survival! Een realistische game die het gevoel van Jurassic Park nóg dichter bij je brengt dan bij de games. Nu mag je eindelijk zelf ontsnappen aan die gevaarlijke tanden en klauwen. We keren terug naar het jaar 1993!

Welkom bij Jurassic Park: Survival. We keren terug naar Isla Nublar de dag na de gebeurtenissen van de Jurassic Park film uit 1993. We beginnen een gloednieuw avontuur welke maar liefst 65 miljoen jaar in de week lag. Overleef in deze first-person action als InGen scientist Dr. Maya Joshi. Helaas bleef ze achter op Isla Nublar en nu is het tijd om een niet eerder verteld verhaal te beleven. Super excited!

De trailer kun je hier alvast bekijken en dat neemt je echt mee terug naar die eerste Jurassic Park film en let vooral op de details:

Jaja, we zien echt diverse herkenbare zaken uit de eerste Jurassic Park-film! Wat te denken van de opening van het park, dé T-rex, de trailer, de raptors én natuurlijk de muziek. Oooh zo heerlijk! Normaliter ben ik niet zo enthousiast over dit type games, maar deze game ik zeker een kans geven. Of anders ga ik wel naast mijn partner zitten en kijk mee alsof ik in een ellenlange film zit. Spanning gegarandeerd met dit bizarre avontuur vol gevaar van dino’s ieder met hun eigen gedragingen tot leven gebracht door de visie van John Hammond.

Je komt de iconische dinosaurussen uit de film tegen en weet dus eigenlijk stiekem al hoe slim deze wezens zijn en waar hun krachten liggen. Jurassic Park komt helemaal tot leven en dat vergeten pretpark krijgt toch nog een doel in deze game. Ontdek er op los, geef je ogen de kost, maar vergeet niet: probeer te overleven!

Jurassic Park: Survival zal verschijnen voor de PC (via Steam en Epic) en voor de PlayStation 5 en XBOX Series X | S. De exacte releasedatum is nog een beetje gissen. De planning is voor 2024, maar eerlijk gezegd vrees ik dat dit gewoon een game is die in 2025 het levenslicht gaat zien. Op naar de terugkeer naar Isla Nublar!

Jurassic Park Survival © 2024 Universal City Studios LLC and Amblin Entertainment, Inc. All Rights Reserved.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.