Op 10 december zal de park-building-game Jurassic World Evolution worden voorzien van een nieuwe uitbreiding, namelijk Jurassic World Evolution: Return to Jurassic Park. Deze nieuwe uitbreiding bevat iconische filmlocaties uit de gelijknamige film uit 1993, alsook de dinosaurussen waarmee we allemaal zijn opgegroeid. Daarnaast zullen de attracties en nieuwe missies ook geïnspireerd zijn door deze film en kunnen we ingesproken stemmen verwachten van de originele acteurs!

In Jurassic World Evolution: Return to Jurassic Park gaan we terug naar het eiland waar het allemaal begon: Isla Nublar. Spelers krijgen de mogelijkheid om de geliefde locaties op de eilanden te veranderen in een eigen Jurassic Park. Er zullen zeven nieuwe missies beschikbaar worden gesteld, met bekende personages als Dr. Alan Grant (Sam Neill), Dr. Ellie Sattler (Laura Dern) en Dr. Ian Malcolm (Jeff Goldblum). Spelers worden uitgedaagd om het oude park te herstellen naar de originele staat, om uiteindelijk de deuren te openen van de iconische Jurassic Park poort!

Het park zal door spelers kunnen worden ingericht met attracties die geïnspireerd zijn door de originele film, inclusief dus de iconische hoofdpoort, maar ook de Park Tour. Daarnaast zal de game ook worden uitgebreid met legacy skins voor de dinosaurussen. Het uiterlijk van de interface zal ook aangepast kunnen worden; spelers kunnen de game spelen met een 1993-geïnspireerde overlay en inventory. Nieuwe dinosaurussen die worden toegevoegd aan de game zijn onder andere de Compsognathus en de Pteranodon.

Er zal naast deze uitbreiding ook een upgrade worden uitgebracht voor Jurassic World Evolution, dat gratis nieuwe content met zich meebrengt. Zo worden interacties tussen rangers en dinosaurussen aangepast en zal de patch de nodige technische verbeteringen met zich meebrengen.

Jurassic World Evolution: Return to Jurassic Park is een premium DLC pakket en is tot stand gekomen door samenwerking tussen Universal Pictures en Digital Platforms. Op 10 december zal de uitbreiding worden uitgebracht voor PC, PlayStation 4 en Xbox One. De richtprijs zal €19,99 zijn. Let op, het is geen op opzichzelfstaande game; je hebt hiervoor wel de basisgame nodig.

Zie hier de aankondigingstrailer:

© UNIVERSAL PICTURES/ DIGITAL PLATFORMS

LisaCooper91

About LisaCooper91

Fanatiek gamer, filmliefhebber, boekenwurm, muziekverzamelaar. Fan van The Witcher.

View all posts by LisaCooper91

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.