Na het succes van Jurassic World Evolution komt er een vervolg in de vorm van Jurassis World Evolution 2. Verwacht een originele campagne-modus, uitgebreide constructie-opties, meer mogelijkheden tot aanpassingen en een geheel nieuwe Chaos Theory-modus. De dino’s komen opnieuw tot leven op 9 augustus.

Jurassic World Evolution was een groot succes en natuurlijk was het wachten tot er een vervolg aangekondigd zou worden.

Kun je absoluut niet wachten? Pre-order de game dan nu alvast en je krijgt drie unieke voertuig skins geïnspireerd die zijn gebaseerd op de film. The Lost World: Jurassic Park. Een ware hommage aan John Hammond’s bio-engineeringsbedrijf bedrijf.

Vindt je dit al leuk, maar wil je nog meer? Dan is er de Deluxe Edition van de game. Naast het basisspel krijg je drie exclusieve voertuigskins geïnspireerd op de Dinosaur Protection Group, zes borden met voorzieningen voor gastverblijven en vijf extra ontzagwekkende prehistorische soorten om toe te voegen aan je Challenge- en Sandbox-modusparken, waaronder landdinosaurussen, maar ook marine en vliegende dino’s.

Bekijk de prachtige release date trailer hier en proef alvast van hoe fantastisch deze game gaat worden:

In Jurassic World Evolution 2 blijven we niet alleen op de Muertes-eilanden, maar gaan we ook naar dichte bossen en rotsachtige woestijnen of richting de tropen. De campagne-modus vertelt het verhaal na de gebeurtenissen in Jurassic World: Fallen Kingdom. Dankzij Claire en Dr. Malcolm zal je in de game op diverse locaties wilde dinosaurussen controleren, in stand houden en in dammen.

We noemden het al eerder: de Chaos Theory modus. Spelers kunnen hierin cruciale momenten uit de Jurassic World-films opnieuw beleven en hun eigen stempel drukken op ‘wat als’-scenario’s. Denk hierbij aan John Hammond’s droom van een Jurassic Park, een T. Rex in het amfitheater, of een Jurassic World bouwen. Jij staat aan het roer in deze spannende scenario’s.

Jurassic World Evolution 2 laat de dino’s los op 9 november op de PC, PlayStation®5, Xbox Series X|S, PlayStation®4 en Xbox One. Roar!  Het belooft een grotere, betere en authentieke Jurassic World game te worden.

© Frontier

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.