Voor iedereen die nog twijfelt over de aanschaf van Anno 1800, de game is een tijdje gratis te spelen!

Anno is een zeer bekende real-time strategische city-builder die al heel wat jaren mee draait. In 2019 zijn we aanbeland bij het zevende deel uit de serie, Anno 1800. Sinds de release zijn we ook alweer drie seizoenen en daarmee zes DLC’s verder. Er is ontzettend veel content beschikbaar, maar wat nou als je helemaal niet weet of je het wel leuk vindt? Past het wel bij je, is het tempo goed, draait je PC of laptop het wel, is het niet te makkelijk of te moeilijk?

Van 1 september 17.00 tot en met 6 september 22.00 kan iedereen via Ubisoft Connect of de Epic Games Store de game gratis proberen. Het betreft hier alleen de base game en dus niet de DLC. Maar die heb je ook absoluut niet nodig om te onderzoeken of de game bij je past. De basis is eigenlijk gewoon al een sterke game en overspoelt je ook niet direct met allerlei extra taken. De savegame blijf je overigens behouden als je besluit om de game te kopen.

Het gratis weekend gaat gepaard met de release van de nieuwe DLC van de Season 3 Pass, namelijk The High Life. Hierin staan wolkenkrabbers centraal en kun je je stad letterlijk en figuurlijk naar nieuwe hoogten tillen. Ook deze DLC zit weer vol nieuwe productieprocessen, gebouwen en decoratieve items. Ik ben druk bezig met de review, dus deze volgt snel!

Mocht je zin hebben om de game gratis uit te proberen, dan kun je de game hier en hier vinden. De co-op functie werkt ook, dus je kunt de game ook samen met vrienden uitproberen. Veel bouwplezier!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.