De druilerige zomer is weer ten einde. De vakanties zijn weer voorbij en we kunnen allemaal weer lekker neerploffen op de bank na een zware werk- of schooldag. Gelukkig wordt Netflix weer actiever met releases om te bingen en we praten je er natuurlijk weer over bij met een aantal toffe tips.

Allereerst weer even mijn eigen activiteit, ik ben echt weer druk bezig geweest met bingen. Hoewel iets minder dan voor de zomer. How To Get Away With Murder is eindelijk afgekeken, helaas was seizoen 6 iets minder spectaculair dan gehoopt. Niet het beste acteerwerk, maar zeker vermakelijk om te kijken was de mini-serie Somewhere Between. Ik heb een aantal films gekeken, te weten Vivo, Aftermath, Blood Red Sky, Secret Obsession, A Week Away en Monster Hunter. Hit & Run maakte de verwachtingen zeker waar. Spoorloos was van de verserie-ingen van Harlen Coben toch wel het minste, maar zeker ook spannend. Sky Rojo seizoen 2 moesten we er ook nog even doorheen bingen en op dit moment staan er nog 2 afleveringen van Outer Banks op het programma om te bingen, ook zeker een leuke serie!

Op naar september, want er komen weer superleuke dingen om te kijken:

La Casa de Papel seizoen 5
Hallo?! Moeten we hier uberhaupt nog meer over zeggen? Vanaf 3 september is de eerste aflevering van het nieuwe seizoen te zien en dat belooft natuurlijk weer enorm spannend te worden.

Into the Night seizoen 2
De bemanning en passagiers van het gekaapte vliegtuig in Into the Night proberen nog steeds de zon voor te blijven en in rondjes te blijven vliegen. Gaan ze hier in slagen? Je ziet het vanaf 8 september.

The Craft: Legacy
Een sequel van de cultklassieker the Craft in een Blumhouse jasje. Een groepje scholieren vormt een coven en hebben moeite om hun bovennatuurlijke krachten in bedwang te houden. Een must-see, zeker wanneer je het origineel hebt gezien. Te zien vanaf 6 september.

Boeken van de Nacht
Een Netflix Original film waarin de hoofdrolspelertjes verplicht zijn om iedere een griezelig te verhaal te vertellen om uiteindelijk te kunnen ontsnappen aan de boze heks. Te zien vanaf 15 september.

Squid Game: seizoen 1
Na het succes van Alice in Borderland lijkt deze serie een beetje hierop voort te borduren. Een vreemde uitdaging om mee te doen aan een reeks kinderspellen, dat belooft niet veel goeds. Seizoen 1 zie je vanaf 17 septmber.

Afterlife of the Party
Cassie overlijdt onverwachts en bizar ongeluk. Ze komt in een wachtruimte terecht waarin ze de kans krijgt om de nodige zaken uit haar leven recht te zetten om zo alsnog een plekje in de hemel te bemachtigen. Te zien vanaf 2 september.

Kate
Een Netflix Original film waarin wraak centraal staat. Een vrouwelijke sluipmoordenaar die is vergiftigd en precies 24 uur de tijd heeft om wraak te nemen voordat het gif haar fataal wordt. Te zien vanaf 10 september.

Midnight Mass
Hillhouse liefhebber? Dan is Midnight Mass ongetwijfeld iets voor jou! Een jonge charismatische priester brengt wonderen, mysteries en een religieuze passie met zich mee. Griezelen vanaf 24 september.

Wil je meer? Bekijk dan Lucifer seizoen 6 vanaf 10 september, Sex Education seizoen 3 vanaf 17 september of Blood Brothers: Malcolm X & Muhammad Ali vanaf 9 september.

© Netflix

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.