O, o, oooo… Is de letter voor deze week. Ik kreeg ineens een heldere ingeving voor de letter O, toch is dit ook weer een lastige letter. En ik kan je vertellen er gaan nog wat lastige letters verschijnen.

Patricia: Een spel dat ik nog wel eens samenspeel met wat vrienden is Overcooked. Je kan tot waanzin gebracht worden omdat je niet als een kip zonder kop rond kan rennen. Hoewel dat kan wel, maar dan faal je de missie en falen is geen optie (thanks R.O.X. voor deze uitspraak). Meestal gaat de eerste poging mis, herpakken we ons in een volgende poging en dansen we door de keuken om de gerechten te maken voor de gasten, om deze zo snel mogelijk uit te serveren. Het is hilarisch, stressvol en lachen! Te spelen via Steam als singleplayer of multiplayer: Overcooked.

Alena: Voor de letter O kies ik een minder bekende game. Waarom? Omdat ik Ori and the Blind Forest of Ori and the Will of the Wisps voor een ander over wil laten. Ik ga voor Ooblets! Ooblets zijn vrolijke dansende wezentjes die, als je ze bevriend met eten, de hele dag achter je aan rennen en dance battles met je doen om zo nog meer Ooblets te planten (ja, je kunt ze ook planten met zaadjes). Ook moet je nog wat klusjes doen in de wereld van Oob en kan ik me echt uren met deze game vermaken.

Lisa: Mijn keuze voor de letter O is (The) Order 1886. Een ontzettend ondergewaardeerde game, wat mij betreft. Ik snap dat de recensies destijds wat minder waren, voornamelijk vanwege de duur van de game en gebrek aan vrijheid, maar op grafisch vlak en qua verhaal vind ik het echt een pareltje. Prachtige soundtrack ook.

Linn: Ori and the Blind Forest! Need I say more? Wat een prachtige game en deze is terecht ook meermaals bekroond. Ori moet het Nibel-woud zien te redden. Heb je deze nog niet gespeeld doe dit dan alsjeblieft nu meteen!

JadziaSam:
Nu blijf ik een beetje hangen in de wat oudere games, maar voor de letter O moet ik toch gaan voor de horrorgame Outlast. Een heerlijke game die mij echt heeft weten te laten huiveren tijdens het spelen. Lampen uit, PC aan, dekentje om, koptelefoon op, en met je neus tegen het scherm aan vol spanning proberen te overleven. Ik zou zeggen, een aanrader voor alle horrorfans!

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.