Het is tijd voor de letter M in ons Games Alfabet, bij deze letter heb ik niet lang hoeven nadenken welke game ik zou kiezen. Hoewel hier thuis veel Minecraft wordt gespeeld, heb ik toch een andere game gekozen, een klassieker als je het mij vraagt.

Patricia: Mario Bros. punt. Wie kent ze niet? De broers Mario en Luigi met de vrienden die ze in de loop der jaren hebben leren kennen? Hoewel er bij de meeste games gesproken wordt over ‘Super Mario’, weet iedereen dat als je het over Mario hebt, je dan ook de games bedoeld. Ondanks dat mijn interesse in games gestart is op een oudere console dan de NES, is dit wel eentje die ik vele jaren heb gespeeld waarbij ik denk ik de meeste tijd heb zitten in Mario World op de SNES. Of zou het toch Mario 3 zijn? Mario Party? Anyway, Mario it is!

Linn: Mario + Rabbids, deze game is nog niet heel uit en uitgebracht op de Nintendo Switch. Een cross-over tussen Super Mario en de Rabbids. De helden moeten het in puzzelachtige gevechten opnemen tegen de diverse vijanden met de unieke wapens die zij tot hun beschikking hebben. Heerlijke game voor uren game-plezier!

Alena: Ik moest wel even nadenken moet ik zeggen, want ik wilde geen Mario game noemen en er moesten toch veel meer zijn met de letter M. En ineens had ik het! My Sims! Och, ik heb zo veel rondgelopen in zowel My Sims als My Sims Kingdom. Een beetje de problemen van anderen oplossen, dingen bouwen, geneuzel aanhoren. Heerlijk, niet te ingewikkeld en lekker vrolijk.

Lisa: Met mijn keuze gaan we behoorlijk terug in de tijd. Voor de letter M heb ik namelijk de MS-DOS game Mixed-Up Mother Goose gekozen. Vroeger speelde ik Mother Goose altijd bij een vriendinnetje (zelf had ik de game namelijk niet) en als ik mijn herinneringen moet geloven, was ik vooral onder de indruk van de vrijheid die je had in het spel om rond te lopen. Overigens denk ik niet dat ik het spel echt snapte, maar het was absoluut leuk om rond te wandelen in-game. Lang geleden dat ik ├╝berhaupt aan deze game heb gedacht!

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.