Ken je the Happy Tree Friends nog? Lieve schattige konijntjes, bevers en eekhoorns in een animatie-serie. De zagen er zo lief en aandoenlijk uit. Maar… achter die lieve blikken ging iets schuil. De serie was extreem gewelddadig en de personages werden dikwijls verminkt en vermoord op de meest lugubere wijze. Niet voor niets dat dit de grote schrik was van menig ouders en het zo nu en dan tot een verbod op kijken uitliep. Gelukkig zijn ze… een jaar of 15 tot 20 na dato terug! In een heuse game: Happy Tree Friends: the Crackpet Show!

Cuddles, Giggles, Handy, Lumpy, Toothy. Ken je ze nog? Menig dertiger van nu heeft in zijn of haar tienerjaren ongetwijfeld iets van the Happy Tree Friends meegekregen. Ze zijn terug en nog even moordlustig en gewelddadig als voorheen. Oftewel: maak je klaar voor chaos!

Na het zien van de trailer wordt je meteen wakker geschud, want het onmiskenbare deuntje of intro van de serie is te horen. Nu kun je natuurlijk meteen al afhaken omdat het een te hyper toontje is wat de rest van de dag niet meer uit je hoofd gaat of je kunt toch even doorbijten.

De bedoeling in de game is om enorm veel geweld te gebruiken. Niet voor tere zieltjes dus deze game. Schiet er op los en leg die bazen om in deze gewelddadige tv-show. Schiet, verpletter en verscheur je een weg naar de eindstreep. Het is alles schattig en aandoenlijk, maar uiterst bloederig!

The Crackpet Show: Happy Tree Friends edition is vanaf 27 september te spelen op de Nintendo Switch, PlayStation 4 en 5, Xbox Series en One en PC.

© Vixa Games
© Ravenage

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.