Ik beken meteen, bij deze game speel ik een klein beetje vals. Maar als ik de game noem, dan snap je dat het enigszins plausibel is en kan je het vast waarderen..
https://cdn.cloudflare.steamstatic.com/steam/apps/9180/header.jpg?t=1573831376
Patricia: Keen, Commander Keen. Zie je wat ik hierbij doe? Ik doe een James Bondje door de achernaam eerst te noemen en dan de titel van zijn rank. Het is een klassieker die ik zo af en toe bij mijn buurmeisjes mocht spelen en ik helemaal weg van was. We hebben ooit eens een ‘Stijl van… Keen‘, een ‘Profiel over Keen‘ en hij is ook al eens in onze ‘FAQ.’ voorbij gekomen. Ik denk dat de meeste mensen het ook wel kennen als je alleen ‘Keen’ zegt, hoewel de meeste mensen.. De wat oudere mensen misschien.. Van vroeger.. Hoewel je Commander Keen ook op Steam kan vinden is het misschien een aanrader om eens te spelen.

Alena: Yes! Eindelijk een game die ik actueel nog aan het spelen ben, Kena: Bridge of Spirits is een hele toffe adventure game waar Kena samen met de Rot de hoofdrol speelt. De game is best uitdagend als je het op een gemiddeld niveau speelt. Zelf ben ik altijd meer van het ervaren van het verhaal, dus zet ik de game altijd op het makkelijkste niveau. Ik vind het wel fijn dat de game genoeg uitdaging biedt voor een adventure game met een gevechtselement, maar niet intimiderend. Mijn kinderen vinden het ook een leuke game om naar te kijken, vanwege de prachtige omgevingen en leuke karakters.

Linn: Kingdom Hearts natuurlijk. Zowel 1, 2, 3 en 4 (die ooit nog gaat verschijnen in het jaar 2028)! De crossover tussen Final Fantasy en Disney. Stop de Heartless in de diverse werelden vol Disney-pret. Hier hoeven we verder geen uitleg over te geven.

Lisa: De letter K leek even lastig, maar uiteindelijk voor Kingdoms of Amalur: Reckoning gekozen. Een super gave hack and slash RPG, die soms qua vibes een beetje doet denken aan de eerste Fable game. De game bevat een enorme open wereld die je kunt ontdekken, rijk is aan verhalen in de vorm van quests. Kingdoms of Amalur kwam van origine uit in 2012, maar is drie jaar geleden opnieuw uitgebracht als remaster. Heel vermakelijke game!

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.