Vorige maand werd aangekondigd dat het vervolg van de massively multiplayer online role-playing game ArcheAge in 2024 zou uitkomen voor PC en consoles. Nu hebben Kakao Games en XLGAMES dat de huidige ArcheAge game zal worden voorzien van een Fresh Start Server. Deze nieuwe server zal op 15 december online gaan en geeft spelers de mogelijkheid om de game opnieuw te ervaren, in een wereld die nog niet is bevolkt door andere ArcheAge-spelers.

De lancering van de Fresh Start Server gaat gepaard met een reeks van feestelijke in-game-evenementen, waarbij spelers verschillende speciale beloningen kunnen vrijspelen, waaronder Ally’s Wing selection box en de exclusieve Strike Battle pet.

Iedereen die de Fresh Start Server betreedt, kan deelnemen in de globale uitdagingen die bedacht zijn door XLGAMES. Gedurende de eerste 100 uur nadat de server online is gegaan, zal de gemiddelde gear score van de top 20 spelers bepalen welk land wint. Elke nieuwe serverspeler, dat gebaseerd is in het winnende land, zal evenementbeloningen ontvangen en de top 20 spelers krijgen een grote uitbetaling in credits. Dit evenement zal plaatsvinden op de Korea, Aziƫ, Noord-Amerika en EU servers.

Tevens zal er ook een Player Versus Player evenement gehouden worden, waarin verschillende landen tegen elkaar kunnen strijden. De factie met de meeste overwinningen in de Golden Plains Battles, verdienen de Jake’s Blessing buff voor landen binnen hun regio. Daarnaast krijgen alle deelnemende spelers tijdens beide evenementen in-game beloningen voor hun deelname.

Verder zal Kakao Games ook een aantal verschillende evenementen organiseren, waaronder de Puzle King Jigsoo Invitiation waarbij spelers een reeks puzzels moet oplossen en als enige overlevende moet overblijven. Beloningen bestaan onder andere uit waardevolle items zoals de Bound Serendipity Stone en de Radiant Hiram Infusion.

Meer informatie over de verschillende evenementen en beloningen kun je vinden op de website van ArcheAge.

About LisaCooper91

Gamer, horrorfanaat, filmliefhebber, muziekverzamelaar, boekenwurm, all-round nerd.

View all posts by LisaCooper91

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.