Het is Black Friday Sale in de Nintendo e-Shop! De kortingen lopen op tot wel 75% en daar zitten echt wel een paar klappers tussen. We hebben een lijstje voor je gemaakt met games die je absoluut even aan dient te schaffen om te spelen.

De lijst is oneindig met maar liefst 1787 titels in de aanbieding in de Nintendo e-Shop. Uiteraard zie je door de bomen het bos niet meer met deze enorme hoeveelheid games om uit te kiezen. Daarom wat extra hulp:

Disney Dreamlight Valley
Beleef absolute Disney-magie. De game heeft al vele spelers tot zich kunnen binden. Nu kun jij ook met een beetje korting genieten van deze eindeloze game. In plaats van €29,99 betaal je t/m 30 november slechts €25,49.

Super Bomberman R
Een klassieker is deze explosieve party-game. Iedereen opgegroeid in de jaren 90 heeft ongetwijfeld Bomberman wel eens gespeeld. Beleef de klassieke game in een modern, maar nog steeds explosief jasje. T/m 30 november betaal je slechts €4,49.

Ori and the Will of the Wisps
Het vervolg op Ori and the Blind Forest, waarvan je onze review bekroond met een 9,1 hier nog even na kunt lezen. Het vervolg is ook absoluut een meesterwerk. T/m 30 november te koop voor €10,19.

Lost in Random
Een absolute must-play, zeker als je wel van een bordspelletje houdt of de Tim Burton-stijl. Vorig jaar bekroonden we deze game met een 9,2 (review hier terug te lezen). Voor slechts €5,99 kun jij t/m 30 november absoluut een gokje wagen.

LEGO® The Incredibles
Alena gaf deze game een 8,8 in 2018. Ook al draait de game al een tijdje mee de LEGO-games blijven tijdloos en kunnen jong en oud bekoren. Voor slechts €8,99 kun je hem nu scoren.

Hoa
Klein maar fijn, dat geldt zowel voor dit wezentje als voor de game zelf. In Ghibli-stijl kun je je voor €3,74 toch zeker wel een aantal uurtjes vermaken.

1912: Titanic Mystery
Een puzzelgame waar je voor €0,99 cent niet over kunt gaan tobben.

Hob: the Definitive Edition
Voor slechts €3,99 scoor je de platformer van de makers van Torchligt. Onthul het mysterie.

Giana Sisters: Twisted Dreams – Owltimate Edition
Retro-platform-actie met de Giana Sisters. Voor slechts €2,99 krijg je een hoop lastig platformgeweld.

Little Nightmares II
Heb je de eerste Little Nightmares gespeeld? Dan is dit ook een must-play! Six krijgt in het tweede deel hulp van Mono. Nu verkrijgbaar voor maar €9,89.

The Last Campfire
Voor maar €2,99 duik je de prachtige wildernis van the Last Campfire in. Deze game heeft niet veel woorden nodig, behalve dat het wonderschoon is.

Woven
Een platformer voor maar €0,99 cent over een knuffelolifant genaamd Stuffy. Wol, stof en verborgen gevaren in een geprezen game die je voor slechts €0,99 cent niet mag laten liggen.

Uiteraard zijn er nog veel en veel meer koopjes in de e-Shop te vinden. Doe er je voordeel mee of laat ons weten welke games ook het aanschaffen waard zijn tijdens deze sale.

4x1_eShop_BlackFridaySale2022_nlNL.jpg

© Nintendo. 2022

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.