De feestdagen komen er weer aan en dat betekent vaak een flinke aanslag op je portemonnee. Uiteraard wil je nog wel gewoon kunnen gamen. Nintendo is de beroerdste niet en komt ons tegemoet met Cyberdeals. Meer dan 1000 games in de aanbieding. Scoren maar en je zit de hele winter gebakken met toffe games voor een leuk prijsje.

De aanbiedingen gaan van start op 18 november om 15:00 uur en zijn te scoren tot 30 november 23:59 uur. Je kunt je flink vermaken in de Nintendo e-Shop en scrollen tussen meer dan 1000 games die allemaal voor een zacht(er) prijsje worden aangeboden. De kortingen lopen op tot maar liefst 75% en er zitten absolute klappers tussen kunnen we je vertellen.

Voor het eerst in de aanbieding is Hyrule Warriors: Age of Calamity. Tevens zijn ook Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2, New Super Mario Bros. U Deluxe, Divinity: Original Sin 2 – Definitive Edition, Pikmin 3 Deluxe en Tetris Effect: Connected in de aanbieding. Dit is natuurlijk nog maar een enorm kleine greep uit de deals die we allemaal kunnen verwachten.

Tony Hawk kun je bijvoorbeeld met 45% korting op de kop tikken, Cities: Skylines met maar liefst 75% of Mortal Kombat 11 met 55%. Vergeet ook zeker niet Crash Bandicoot 4: It’s About Time met 40% korting niet of Oris and the Will of the Wisps ook met 40% korting.

Met meer dan 1000 titels zit er zeker wel iets leuks voor je tussen. Vergeet ook zeker niet even een kijkje te nemen tussen alle Indie-games, want ook hier zitten vele pareltjes tussen die je voor een nóg leuker prijsje kunt gaan spelen. De keuze is reuze!

Welke games ga jij allemaal scoren?

© Nintendo Co., Ltd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.