Het was een bomvolle week met allerlei game-aankondigingen: PlayStation kwam met een hoop moois naar buiten en Nintendo kwam een dag later ook met veel nieuws. We praten je er natuurlijk over bij.

In de Nintendo Direct Mini: Partner Showcase van 17 september werden er weer veel aankondigingen gedaan. In een 15-minuten durende show o.a. nieuws over Ori and the Will of the Wisps, Monster Hunter en Rune Factory.

De show terugkijken is hier mogelijk: https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=ruRZL7Uvuqg

In het kort wat we allemaal te zien kregen:

Monster Hunter: Rise
We gaan van start met monsters in Monster Hunter. Een kersverse trailer waarin nieuwe monsters aan je worden voorgesteld.  Verwacht op 26 maart 2021 voor de Nintendo Switch, waarbij ook een Deluxe Edition verschijnt en je bij een pre-order toffe bonussen krijgt.

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin
We zien fantastische eerste beelden van Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin. De game verschijnt in de zomer van 2021.

Fitness Boxing 2: Rhythm & Excercise
Een vervolg op Fitness Boxing. Beweeg op de beat.  66 liedjes en in totaal 23 liedjes staan voor je klaar om lekker op te bewegen én er op los te kunnen boksen. Het is mogelijk om met twee spelers te spelen en een alarm in te stellen om je er aan te herinneren je training toch echt even te voltooien vandaag.  Train de kilo’s er maar vast af vóór de feestdagen, want vanaf 4 december kun je aan de slag.

Disgaea 6: Defiance of Destiny
Nieuw leven in Disgaea 6: Defiance of Destiny! Een knotsgekke, gloednieuwe Disgaea zet koers naar de Nintendo Switch. Zed speelt de hoofdrol en is niet zomaar een zombie. Het geliefde vechtsysteem maakt een terugkeer. Neem het op tegen de God of Destruction in deze Nintendo Exclusive game die in de zomer van 2021 verschijnt. Benieuwd naar het spel? speel Disgaea 5 op proef exclusief voor Nintendo Switch Online-spelers.

Empire of Sin
Verdedig je territorium in een keiharde onderwereld.
Je speelt als Goldie en leeft voor showbusiness, maar je verdient je geldt met een ander handeltje. Je gaat een grote show opvoeren in Empire of Sin.

Sniper Elite 4
Stop een angstaanjagende dreiging in deze tactische shooter die zich afspeelt tijdens de Tweede Wereldoorlog. Verkrijgbaar in de winter van 2020.

The Long Dark
Overleef de apocalypse in de survivalgame The Long Dark. Nu verkrijgbaar!

PGA Tour 2K21
Speel tegen de pro’s op levensechte banen. Heb jij het golftalent in je? De gamecard-versie is verkrijgbaar vanaf 25 september.

Hades
Nu verkrijgbaar: Hades, de dungeoncrawler waarin je het opneemt tegen de god van de doden.

Balan Wonderworld
Duik in de fantastische wereld van Balan Wonderworld. Twaalf betoverende levels om in te verdwalen als Leo of Emma. Er is genoeg te beleven in deze kleurrijke wereld die vanaf het voorjaar van 2021.

Rune Factory 5
Bouw een nieuw leven op en ga op avontuur in deze hartverwarmende RPG. De kenners kijken hier reikhalzend naar uit! Zelfs trouwen is nu mogelijk. Verkrijgbaar in 2021.

Ori and the Will of the Wisps
Het fantastische spel komt naar de Nintendo Switch!! Dit is een must-play! Geniet van de schitterende beelden en overheerlijke soundtrack. Vanaf nu verkrijgbaar voor de Switch. Ook verschijnt er een heuse collector’s edition. Wauw!

© Nintendo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.