Het was weer zover, althans persoonlijk had ik het niet aan zien komen of nog niets over gehoord, maar er was weer een Netflix Fan-event! Tudum! Twee uur lang kreeg je een hele hoop informatie te horen over wat er ons de komende tijd aan prachtige series, films, documentaires, etc te wachten staat. Lees mee en verheug je op wat komen gaat op Netflix-gebied.

Tudum! Zo start je Netflix standaard op. Dit is ook de naam van het evenement waar vele Netflix-sterren aankondigingen doen, exclusieve previews en een hoop nieuwe informatie over vervolgen op films en series, maar ook gloednieuwe zaken.

Je dient er wel even flink voor te gaan zitten, want het event duurt maar liefst 2 uur! Zelf terugkijken is hier mogelijk:Een greep uit wat er allemaal verteld is: Enola Holmes dat een vervolg krijgt in de herst van 2022, Bridgerton dat terug komt voor een 3e seizoen, fantasy-film the School for Good and Evil verschijnt op 19 oktober al op Netflix. Een spin-off van Bridgerton onder de noemer Queen Charlotte: a Bridgerton Story, volop actie in Heart of Stone, er komt een tweede seizoen van Shadow and Bone en een vervolg op de mysterie-film Knives Out vanaf 23 december.

Dead to Me krijgt een derde seizoen en dat wordt tevens het slot van de serie. Lupin krijgt eveneens een vervolg en daar kijken we natuurlijk enorm naar uit, in Tudum kreeg je alvast een klein voorproefje. Jamie Foxx verschijnt in They Cloned Tyrone en een enorm project van de makers van The Dark met een enorme cast genaamd 1899. Vikings: Valhalla krijgt een tweede seizoen, de actie-thriller Extraction krijgt een tweede deel en You seizoen 4 verschijnt in 2 delen op Netflix. Jennifer Lopez schittert in The Mother, Pinocchio krijgt een aangepaste versie wanneer Guillermo Del Toro zich er aan waagt en we kregen een klein voorproefje van een nieuw seizoen van the Crown welke op 9 november verschijnt. Jason Mamoa is de grote ster in familie-film Slumberland, Emily in Paris seizoen 3 is net afgerond en Wednesday heeft een nieuwe trailer gekregen welke er voor zorgt dat we hier nog meer naar uit gaan kijken. Verder is er nog een eerste blik op The Witcher: Blood Origin die vanaf 25 december te zien is, bloopers van diverse series waaronder Stranger Things en Ryan Murphy werkt aan thriller-serie the Watcher. Outer Banks keert terug voor een derde seizoen in 2023, 3 Body Problem is gebaseerd op de boeken van Liu Cixin en toont het begin van de beschaving met een sterrencast en Manifest seizoen 4 verschijnt op 4 november. Ook niet geheel onbelangrijk: Devi keert terug in Never Have I Ever seizoen 4 waarbij de zakdoeken tevoorschijn gehaald kunnen worden, want het is tevens het laatste seizoen. Reece Witherspoon en Ashton Kutcher werken aan de rom-com Your Place or Mine, een korte blik op La Casa de Papel: Berlin en animatie-serie Entergalactic verschijnt op 30 september.

Pfoeh, dat was een hele hoop informatie en echt een hoop om naar uit te kijken. Zoals het er nu op lijkt is het onmogelijk om de winterperiode je te vervelen of überhaupt de deur uit te gaan. Bovenstaande is natuurlijk in een notendop, maar het is aan te raden om zelf het event even terug te kijken.

Waar kijk jij enorm naar uit?

© Netflix

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.