Een nieuwe maand breekt weer aan en dat betekent natuurlijk ook een nieuwe Netflix-maand boordevol prachtmateriaal om te bingen? Wat kunnen we deze maand allemaal verwachten? We geven je weer een aantal mooie tips.

In juli heeft ondergetekende de nodige uren gespendeerd achter het grote scherm. De klapper was een uitstapje naar concurrent met ‘The Boys’. Ook Netflix heeft weer heel wat binge-uren er op zitten met: The Man from Toronto, Meskina, Mijn Beste Vriendin Anne Frank, Venom: Let There Be Carnage, Girl in the Picture, Boo, Bitch seizoen 1, La Noche Más Larga seizoen 1, 42 dias en la Obscuridad seizoen 1, Persuasion, the Weekend Away, the Way Down, Gone Girl F*ck de Liefde 2, Metal Lords, Sweet Girl en Spiderhead. Pfoei, een flinke lijst is het zeker. Wat gaan we in augustus allemaal beleven? We hebben weer de nodige tips.

Never Have I Ever – seizoen 3
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Seizoen 3 van wellicht één van mijn favoriete series: Never Have I Ever. Het highschool-avontuur gaat verder. Zie hoe het afloopt met Devi en haar bijzondere (liefdes)leven.
Seizoen 3 is te zien vanaf 12 augustus

The Sandman – seizoen 1
Van deze fantasyserie heeft Netflix zelf hoge verwachtingen. Worden deze verwachtingen waargemaakt? Dat zie je vanaf 5 augustus. The Sandman draait om de koning der dromen, Morpheus, die door verschillende werelden reist om terug te vinden wat hem ontnomen is en zijn macht ter herstellen.

Locke & Key – seizoen 3
Een huis vol magische sleutels. Al 2 seizoenen lang weet deze serie menig kijker te boeien. In seizoen 3 liggen er weer nieuwe en oude gevaren op de loer. Seizoen 3 zie je vanaf 10 augustus.

Inside the Mind of a Cat
Een documentaire waarin we in het brein van de kat duiken. Hoe slim zijn deze harige beestjes daadwerkelijk? Je ziet het vanaf 18 augustus.

Trainwreck: Woodstock ’99
We kennen allemaal wel het Woodstock Festival uit de jaren 60. In deze documentaire duiken we in de revival die in 1999 plaatsvond, maar in plaats van een muziekfestival vol peace, love and happyness liep dit uit op drie dagen agressie, rellen en gewonden. De documentaire zie je vanaf 3 augustus.

Al het moois op een rijtje? Kijk dan de nieuwe Netflix-trailer bomvol nieuwtjes voor augustus:


Kostuumdrama Mary Queen of Scots vanaf 1 augustus, Manifest seizoen 3 vanaf 1 augustus, horror-komedie Day Shift vanaf 12 augustus en seizoen 3 van I am a Killer is te zien vanaf 30 augustus. Materiaal van onze Zuider-Buren is te zien vanaf 24 augustus in de vorm van Onder Vuur, The Walking Dead seizoen 11 deel 1 vanaf 22 augustus en de film Look Both Ways vanaf 17 augustus. Animatie is te zien met the Cuphead Show: Deel 2 vanaf 19 augustus, Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles – the Movie vanaf 5 augustus en Karegurui Twin vanaf 4 augustus.

Genoeg tips dus weer, welke zet jij op je watchlist?

© Netflix

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.