April is alweer aangebroken en we maken ons langzaam op voor de zomer, hoewel daar op dit moment weinig van te merken is. Het is tijd om lekker warm binnen onder een dekentje series en films te kijken of te gamen. Gelukkig staat April bol van de mooie releases op Netflix waar we uiteraard weer een aantal hoogtepunten uit hebben gepikt.

Op persoonlijk vlak valt er weinig te vertellen, zeer weinig gekeken vanwege andere verplichtingen op videogame- en bordspelgebied. Bridgerton ben ik natuurlijk aan begonnen, maar staat even op een laag pitje. HBO Max is ook toegetreden in ons huishouden en daardoor hebben we ook een aantal films op deze streamingsdienst bekeken. Hopelijk zal ik in April toch weer wat vaker het oude vertrouwde Netflix gaan gebruiken.

Op naar April, er staan ons weer een aantal klappers te wachten:

Dirty Lines
Een gloednieuwe Netflix Original serie van Nederlandse bodem. Eind jaren 80 is student Marly op zoek naar een baantje, ze komt terecht bij een telecombedrijf dat zich specialiseert in sekslijnen. Wat volgt is een wereld vol seks, drugs en geld. Te zien vanaf 8 april.

The Bubble
Deze film wordt er ongetwijfeld één die bakken kritiek over zich heen krijgt. Reden te meer om deze toch maar te gaan kijken. De films speelt zich af tijdens de coronacrisis en de acteurs van deze film zitten in een bubbel. Toch raakt er iemand besmet en dit zou de film zomaar eens in gevaar kunnen brengen. Nu te zien op Netflix.

Captain Nova
Nog meer van Nederlandse bodem: Captain Nova. Een jeugdfilm die de Cinekid 2021 prijs in de wacht heeft gesleept en die ongetwijfeld goed zal scoren op Netflix. Het is het 2050 en de wereld is verandert in een onleefbare woestijn. Nova reist daarom terug in de tijd. Nu te zien op Netflix.

Metal Lords
Een film over Heavy Metal! Een stel scholieren doet mee aan een muziekwedstrijd en zetten daarvoor hun Heavy Metal kunsten in, althans dat is de bedoeling. Liefhebbers van dit muziek-genre vinden blijkt toch lastiger dan gedacht. Te zien vanaf 8 april.

Sonic the Hedgehog
Uiteraard mag deze tip niet ontbreken. Inmiddels draait deel 2 al in de bioscoop, maar deze film gebaseerd op de games is zeker een must-see voor de gamers. Te zien vanaf 14 april.

Een mooi overzichtje is ook hier te zien:


Nog meer interessante releases: Elite seizoen 5 te zien vanaf 8 april, Russian Doll seizoen 2 is te zien vanaf 20 april of droge komedie in de gevangenis in Hard Cell te zien vanaf 12 april. Een interessante documentaire? Kijk dan vanaf 27 april: The Mystery of Marilyn Monroe: The Unheard Tapes.

Genoeg nieuw materiaal, maar het lijkt gelukkig wel enigszins een oplaadmaandje te zijn. In mei worden er zeer, maar dan ook zeer grote klappers verwacht.

© Netflix

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.