Mééééh! Wait, what?! Bij het lezen van deze titel moest je vast toch even twee keer kijken en daarna enorm hard nadenken over wat je zojuist gelezen hebt. Jawel! Een musical over Goat Simulator?! Het lijkt een slechte 1 april grap, maar is dat ook zo? Goat Simulator zelf is immers ook als een 1 april grap begonnen? We zullen het zien! In ieder geval is het complete verhaal smullen, ook al is het een grote grap.

Steve-O (bekend van Jackass) beleeft zijn regie-debuut met deze gloednieuwe muzikale blockbuster. Hij en Coffee Stain werken samen aan deze uier-mate originele film: Goat Simulator: The Musical Motion Picture. Uiteraard is de film gebaseerd op de populaire Goat Simulator video game. Hoewel deze bij menig gamers toch al weer behoorlijk weggezakt was, dus na dit nieuw gaan de verkopen hiervan ook ongetwijfeld weer stijgen.

De reveal en open casting call aankondiging zie je hier:


Je volgt Pilgor, zij verlaat de vertrouwde boerderij om een ster te worden. Echter lijkt zij een mysterieuze vloek bij zich te dragen waardoor overal waar ze komt er desastreuze gebeurtenissen plaatsvinden. Arme Doordat ze teveel ongelukken veroorzaakt wordt ze vriendelijk verzocht de boerderij te verlaten. Wat volgt is een ontvoering door aliens, het oproepen van een geest, en de eekhoornmaffia komt ook nog even op visite.

In Goat Simulator: The Musical Motion Picture zit uiteraard ook voldoende muziek, waaronder ‘Grass Ain’t Always Greener’, ‘Hooves Don’t Fail Me Now’, ‘N.U.T.S. aka Never Underestimate the Squirrel’, ‘Look Right Through Me’, ‘Mess with the Goat (you get the horns)’ en de knaller ‘BAA!’.

Iedereen wordt opgeroepen om te laten zien dat zij de ‘geitfactor’ in zich hebben. Iedereen kan nu een auditie doen op TikTok met #GoatSimMobie en @GoatSimulatorGame. Ga voor meer informatie over de audities naar het officiële Goat Simulator TikTok kanaal (@GoatSimulatorGame).

Voor een serieuze grap is er wel behoorlijk wat uit de kast gehaald, de toekomst zal uitwijzen of we dadelijk echt popcorn aan dienen te schaffen voor Goat Simulator: The Musical Motion Picture.

© Coffee Stain Studios

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.