Pak je fiets, stop je rugzak vol met enveloppen en ga op avontuur op een mysterieus eiland! Het is mogelijk in de game the Courier waarin jij een bezorgdienst runt. Hoe meer brieven je bezorgt, hoe meer mysteries van het eiland je ontrafelt. Wat is er allemaal gaande op het eiland Orda?

Terwijl je dus op je fietsje aan het rondrijden bent en de benodigde brieven bezorgd bij hun geadresseerden kom je langzamerhand meer te weten over het mysterieuze eiland. Meer dan acht uur aan gameplay zit in het avontuur verwerkt, waarbij je diverse side-quests, mini-games en nog veel meer voorgeschoteld krijgt om je gedurende deze hele periode continue te entertainen.

De aankondigingstrailer zie je hier:

Dankzij de aankondigingstrailer heb je al een idee wat je te wachten staat: fietsen, springen, vissen, vliegeren, met de hond wandelen, gras maaien en natuurlijk wel de post bezorgen. Aan entertainment zeker geen gebrek, want de trailer laat al een grote diversiteit aan activiteiten zien die allemaal mogelijk zijn op het mysterieuze eiland. Een indie-game van PM Studios en Crescent Moon Games.

In feite valt er verder niets meer over de game te vertellen, behalve dan hoe meer brieven je aflevert, hoe meer geheimen van het eiland Orda je ontdekt. Dit spreekt uiteraard voor zich, het wachten is nu echter alleen nog op wanneer we exact deze mysterieus kunnen gaan ontrafelen.

The Courier verschijnt later in 2022 en zal naar verwachting te spelen zijn op de PC (via Steam), PlayStation 5, Xbox Series S | X en Nintendo Switch.

© PM Studios
© Crescent Moon Games

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.