Unicorns, welk klein meisje houdt hier nou niet van? Ize zeker wel! En al helemaal als dat samen gaat met iets waar je mee kan shinen. Wat is er nou mooier dan een leuke armband met unicorn bedels?

Kennen jullie Kawaii Accessories al? Kawaii Accessories is een Nederlandse kawaii webshop gevuld met leuke, kawaii accessoires en kawaii sieraden. Eigen designs met de hand gemaakte sieraden. Daarnaast vinden we het belangrijk dat kwalitatieve sieraden voor iedereen betaalbaar zijn. We werken met verzilverde en RVS onderdelen, stevige verbindingen en slotjes. Zo gaat het sieraad lang mee.

En wat als je als klein meisje in deze leuke webshop mag spieken, wat vind je leuk? “Oh kijk mama! Die is mooi en die”. Ja maar je mag maar een sieraad uitzoeken. Diepe zucht, oke…. dan doe me dat armbandje maar. Zo gezegd zo gedaan, het werd bestel en binnen een paar dagen (lees 3) was het pakketje binnen. Leuk ingepakt in een lief zakje kwam het binnen.

Een leuk en vrolijk uitzoomed armbandje, met stevige schakels. Gelukkig want kinderen die unicorns leuk vinden spelen nog graag buiten en zijn niet altijd even voorzichtig. Het armbandje is school proof hoor! Hij overleefde al verschillende schooldagen en buitenspeelavonturen.

Je wil natuurlijk weten wat je krijgt als je gaat kijken wat deze leuke webshop te bieden heeft. Want geloof me dat is aardig wat leuks.

Wij gingen voor deze onwijs leuke armband prijs €12,50.

Maar natuurlijk twijfel je met zoveel leuke dingetjes, daarom de overige kansmakers

Deze fluffy lieve sleutelhanger is ook zeker de moeite waard.

Of juist liever een leuke ketting;

Op de website van Kawaii-accessories vind je zo onwijs veel leuke dingen klik op de link voor het overzicht.

En zeg nou zelf girls will be girls, unicorns zijn leuk voor jong en oud!

About Witchy

Mama van dochters Tessa en Ize. Werkzaam als doktersassistente en gamed al jaren. Favoriete console is de PlayStation 4 en Nintendo Switch. Het liefste speelt ze games op de laptop games zoals World of Warcraft, Two Point Hospital en de Sims 4 .

View all posts by Witchy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.