De zon schijnt alweer volop, we bevinden ons weer meer op straat en toch is er ook genoeg reden om lekker binnen voor de televisie te gaan zitten. Maart bevat weer de nodige klappers op Netflix en we praten er je weer over bij.

De afgelopen maand heb ik zelf eerlijk gezegd niet enorm veel gekeken, The Tinder Swindler stond op het programma en ook Inventing Anna heb ik afgevinkt. Momenteel ben ik bezig met One of Us is Lying. Hopelijk ga ik het in maart meer dan goed maken, want er staan weer de nodige klappers op het programma.

Bridgerton seizoen 2
Seizoen één was een regelrechte klapper. Lady Whistledown zal ongetwijfeld weer de nodige roddels de wereld in sturen. Een aantal schandalen worden weer aan het licht gebracht en dat zal voor enorm veel roering gaan zorgen. Vanaf 25 maart zie je Bridgerton seizoen 2.

The Weekend Away
Een boekverfilming die zich afspeelt in Kroatië. Kate en Beth (Leighton Meester – bekend van Gossip Girl) zijn samen op vakantie, plots wordt Kate dood gevonden en Beth wordt aangewezen als de hoofdverdachte. Vanaf 3 maart te zien op Netflix.

Kotaro Lives Alone
Een Japanse Anime-serie waarin een eenzaam jongetje helemaal alleen in een vervallen flatgebouw woont. Hij raakt bevriend met een mangakunstenaar, die tevens zijn buurman is, en helemaal niets te makken heeft. Seizoen 1 is vanaf 10 maart te zien.

Grond
Belgische series scoren bij mij persoonlijk altijd wel goed. In deze tragikomedie nemen twee jonge Belgen de begrafenisonderneming van hun vader over. Om te moderniseren willen ze aarde uit Marokko gaan importeren. Te zien vanaf 17 maart.

Pieces of Her
Gebaseerd op het boek van Karin Slaughter. Deze serie moet daarom wel bloedstollend zijn. Zit je net gezellig met je moeder te dineren in een restaurant voor je verjaardag en dan begint er iemand te schieten. Andrea begint daarom vraagtekens te zetten bij de identiteit van haar moeder. Te zien vanaf vrijdag 4 maart.

Tevens in maart te zien op Netflix: He-Man and the Masters of the Universe (seizoen 2) vanaf 2 maart, The Andy Warhol Diaries (seizoen 1) vanaf 9 maart of The Blacklist (seizoen 8) vanaf 11 maart. De film over Queen; Bohemian Rhapsody zie je vanaf 15 maart, misdraaddrama Windfall vanaf 18 maart en de Nederlandse romantische komedie Meskina zie je vanaf 4 maart.

Al met al valt het aan klappers in maart mee, maar gelukkig kun je dan altijd gebruik maken van een heuse inhaalslag.

© Netflix

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.