Heb je wel eens een high tea gedaan? Allemaal lekker hapjes onder het genot van een kopje thee? Altijd gezellig om te doen, een momentje om bij te praten. Maar wat denk je er dan van als er eentje in het thema van Harry Potter is? Dan is het niet alleen leuk, lekker en gezellig, dat moet toch bijna magisch zijn?In Eindhoven zit Intelligentia de plek om een ‘ Wizarding’ Afternoon Tea te gaan doen. Ze hebben zich laten inspireren door de magische wereld van Harry Potter. Laat je onderdompelen met gerechten die je wellicht herkent uit de boeken van J.K. Rowling. Het meest luxe menu dompelt je onder in de ‘wizzarding world’.

https://static.wixstatic.com/media/38dc63_85107cd30d864af085685cc5a8fcd612~mv2.jpg/v1/fill/w_502,h_768,al_c,lg_1,q_85,enc_auto/38dc63_85107cd30d864af085685cc5a8fcd612~mv2.jpgLekkere hapjes die je voorbij kan zien komen, ligt eraan welke Magical Afternoon Tea je kiest. Je hebt de Magical Afternoon Tea en de Wizarding Afternoon Tea.

HARTIGE GERECHTJES
You-Know-Who | komkommer – augurk – parmezaan
Mr. Weasleys puff pastry | pasteitje – paddenstoelen – truffel
Magic Wands | bread roll – aardbei – basilicum – balsamico
Patronus Sandwich | arctic bread – cream cheese – radijs – knoflook
Pumpkin Pastry | pompoen – zoete aardappel – vanduvan

SCONES
kaneel | sinaasappel marmelade  + clotted cream
vanille + salted caramel | lemon curd  + clotted cream

ZOETE GERECHTJES
Mandrake | carrot cake
Golden Snitch | caramel
Petunia’s Cake | yuzu – framboos – witte chocolade
Happee Birthdae | chocolade – aardbei – vlierbloesem – roos

Natuurlijk onbeperkt thee!

Spreekt het je aan? Het arrangement is al aardig volgeboekt maar je kan je altijd op de reservelijst laten plaatsen. Is Harry Potter niet helemaal je stijl? Dan kan de fantasie wereld van Alice in Wonderland je misschien meer aanspreken.

Bekijk de website voor de mogelijkheden: Intelligentia

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.