De game is al behoorlijk wat jaren oud, we spreken namelijk alweer over 2011. Alice: Madness Returns was een regelrechte klapper en kan nog steeds op vele fans rekenen. De game viel dan ook in het zeldzame segment en spelers hebben zo nu en dan flink in de buidel moeten tasten om een Steam key te kunnen bemachtigen.

Eindelijk is hij weer op Steam te vinden. In 2016 verdween de game over een duistere versie van het sprookje Alice in Wonderland en sindsdien viel er een jarenlange stilte. Plots was Alice: Madness Returns daar ineens weer. Helemaal verdwenen om te kunnen spelen was sowieso niet van toepassing, want op Origin was er nog wel een mogelijkheid.

Wanneer je echt geen idee meer hebt waar we het nu exact over hebben? Hierover dus:

De makers hebben wel in 2021 geroepen graag een derde deel in de reeks te ontwikkelen. Echter is het bij deze uitspraak tot nu toe gebleven. Wat wel goed nieuws is, is dat een serie over de duistere Alice in de maak is die is gebaseerd op de games. David Hayter, bekend van de stem van Solid Snake uit Metal Gear Solid, staat aan het roer van de serie. Hopelijk gaan we hierover binnenkort ook meer nieuws te horen krijgen.

Zou dit een opmars zijn voor een derde deel? Alle fans kunnen er alleen paar op hopen natuurlijk. Een Nintendo Switch of PlayStation- release zou uiteraard ook geen overbodige luxe zijn. Wij houden het absoluut voor jullie in de gaten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.