Miauw! Er is eindelijk bekend wanneer we ons kattencafé kunnen gaan runnen op de Nintendo Switch en de PC. Alle poezelige vriendjes kunnen zich alvast gaan verzamelen, want 14 april gaan alle kattenpootjes volop in je café rondtippelen.

Op deze website hebben we al vaker geschreven over Cat Café Manager, een game waar ondergetekende als cat-lover absoluut enorm naar uit kijkt.

Open je eigen kattencafé, breidt het uit, vul het met talloze katten en trek klanten aan. Wanneer je niet in het echte leven een kattencafé kunt openen, kom je absoluut aan je trekken in deze simulatie-versie. Het draait er om dat je in Caterwaul village het café van je oma gaat restaureren. Het krioelt in de omgeving van de zwerfkatten en deze hebben allemaal recht op een fijn huisje waar ze tot in de eeuwigheid geaaid kunnen worden en liefde kunnen krijgen. Overigens is er ook een mysterieuze zwarte kat die de straten een beetje onveilig maakt en daar wil je natuurlijk ook het nodige van weten.

Verder gaat het er in het café aan toe zoals in ieder ander café: lekker inrichten en natuurlijk personeel aan het werk zetten. Immers komen er zonder bezoekers die de nodige versnaperingen bestellen geen inkomsten binnen. Hoe anders moeten de poezelige viervoeters aan hun eten komen? Kortom er valt genoeg te beleven in Caterwaul Village!

De release date announcement zie je in onderstaande video:

Het Nederlandse Roost Games ligt aan de wieg van deze poezelige game. Daarvoor hebben ze inspiratie gehaald uit simulatie en management games. De voorliefde ligt natuurlijk ook bij katten. De makers nodigen iedereen uit in Caterwaul.

De pootjes staan al te trappelen van ongeduld om vanaf 14 april naar binnen te mogen op net Nintendo Switch en de PC.

© Roost Games

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.