Wanneer je af en toe gewoon even surft op het internet kom je de leukste dingen tegen. Regelmatig ontdek ik op die manier nieuwe games. Welke game nu absoluut mijn aandacht trok: Baby Storm. Oftewel totale chaos op de crèche met jankende baby’s, poepluiers en een hoop slingerend speelgoed.

Niemand heeft ooit gezegd dat voor kinderen zorgen eenvoudig is en dat blijkt ook zeker niet het geval in Baby Storm. Tot 4 spelers gaan als leiders aan de slag op de crèche met als doel alles in goede banen te leiden. Ruim alles op tijd op en zorg voor blije koters voordat de tijd om is en ouders hun schattige, zoete baby’s op komen halen.

Bekijk de hysterische trailer hier:


De kinderen zijn compleet onvoorspelbaar en dat zorgt voor een complete chaos. Hierdoor is het een ideale game om samen met je vrienden te spelen. Solo spelen is natuurlijk ook mogelijk, maar de absolute hilariteit haal je ongetwijfeld uit de coop-stand.

Handhaaf de orde, ren rond, maak schoon en voed je een weg naar de hoogste score, en ga dan verder naar het volgende niveau – en zelfs naar de volgende wereld! Je bent bewapend met speelgoed, voedsel, snoetenpoetsers en luiers en er is zelfs een vacuum robot om je te helpen met opruimen. Natuurlijk maken vele handen licht werk (hoop je dan in deze game), maar wanneer je toch solo speelt kun je gebruik maken van diverse power-ups.

Zorg er voor dat die kleine koters op hun hun zin of behoeften krijgen, want anders wordt het een groot tranendal en daar zit natuurlijk niemand op te wachten. Als ze gaan huilen betekent dit voor jou als speler ook dat je combo score gereset wordt en dat wil je absoluut niet!

Ben je er nog niet over uit of je aan kinderen wilt beginnen? Wellicht is dit een interessante eerste stap om het er met je partner over te hebben. Een extra tip: hoewel ze af en toe behoorlijk vervelend kunnen zijn, hebben ze gewoon ook behoefte aan liefde en knuffels. Pas hierbij wel op voor de baby’s die bijten!

Baby Storm is nu verkrijgbaar voor de Nintendo Switch via de Nintendo e-Shop. Durf jij het aan om de boel te runnen op deze chaotische crèche?

© 2022,developed by Baby Corp, published by Forever Entertainment S. A.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.