Ken je hem nog? Zorro, die Italiaanse man met zwart gewaad en natuurlijk het zwarte oogmasker op waar vrouwen dol op waren. Met zijn zwaard bestreed hij het kwaad en liep alles uiteindelijk goed af. We spreken hier nu echt over de jaren 80 of iets dergelijks, maar blijkbaar is de (vroeger veelal) besnorde held helemaal terug!

Tegenwoordig is Zorro the Chronicles als animatie-serie op tv te bewonderen. Vele kinderen zitten aan de buis gekluisterd om Zorro aan het werk te zien. Op basis van deze tekenfilm-serie hebben NACON, PVP GAMES en BKOM studios, in samenwerking met Zorro Productions Inc. en het Canada Media Fund nu een game onthult, namelijk Zorro the Chronicles, the Games! Het belooft een actierijk avontuur voor het hele gezin te worden. Vol spectaculaire gevechten, spannende verkenningstochten en meeslepende avonturen.

Bekijk hier de aankondigingstrailer:

Verplaats je in de legendarische held Zorro himself, of speel als zijn zus Ines. Verken prachtige omgevingen en geniet van gevechten met hilarische en spectaculaire finishing moves. Gebruik je zweep, zwaard, duizelingwekkende acties én humor. Vergeet ook niet je signature achter te laten met je zwaard in de vorm van een ‘Z’.

Zorro the Chronicles, the Game verschijnt in juni 2022 voor PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en Nintendo SwitchTM.

© Nacon
© PVP Media