Inmiddels is het eerste seizoen van het zevende jaar aangekondigd voor de populaire tactische first-person-shooter Tom Clancy’s Rainbow Six Siege. Wederom brengt het nieuwe seizoen een hoop nieuwe content met zich mee. Seizoen één van jaar zeven, genaamd Demon Veil, zal zowel een nieuwe Operator introduceren, alsook een gloednieuwe map. Dit zal de eerste nieuwe map zijn in drie jaar tijd.

In Demon Veil kunnen spelers gebruikmaken van een gloednieuwe Operator, namelijk Azami. Zij is een nieuwe verdediger uit Japan en is uitgerust met de zogenaamde Kiba Barrier gadget waarmee haar projectielen bij impact een kogelvrij schild plaatsen. Dit is ideaal om op een snel tempo gaten in muren en vloeren te kunnen repareren, wat een mobielere en veelzijdigere defensieve tactiek mogelijk maakt. Daarnaast is Azami tevens uitgerust met een 9X19SVN of een ACS12 als primair wapen en een D-50 als secundair wapen.

Halverwege het eerste eerste seizoen zal er ook een nieuwe map worden geïntroduceerd, namelijk Emerald Plains. Dit is een moderne countryclub, gevestigd in Ierland, waarin spelers uitgedaagd worden om een nieuwe omgeving met meerdere levels onder de knie te krijgen.

Het nieuwe seizoen introduceert dit seizoen ook ‘attacker repick’, waardoor aanvallers hun Operator en loadout kunnen veranderen tijdens de voorbereidingsfase. Deze verandering geeft spelers de mogelijkheid om hun strategie tijds de voorbereidingsfase aan te passen aan de hand van de verzamelde informatie. Verder is ook de match header bijgewerkt om spelers te helpen om weloverwogen beslissingen te nemen bij het veranderen van hun Operator of loadout. ‘Attacker repick’ zal beschikbaar zijn voor alle gamemodi in de quick match, unranked, ranked en Pro League playlists.

Demon Veil brengt daarnaast nog meer gameplayupdates naar de game, waaronder een permanente Team Deatchmatch-gamemodus, match replay voor console, updates voor Goyo en Valkyrie en een exclusieve Elite-skin voor Nomad.

Tot slot introduceert het eerste seizoen ook een beloningsprogramma waarmee spelers beloningen verdienen door bugs te rapporteren via R6Fix. Spelers op zowel de testserver als de live server kunnen problemen melden en maken dus kans op een beloning van elk seizoen.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege is reeds verkrijgbaar voor PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X|S.

Bekijk hier de trailer voor Demon Veil:

About LisaCooper91

Fanatiek gamer, filmliefhebber, boekenwurm, muziekverzamelaar. Fan van The Witcher.

View all posts by LisaCooper91

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.