Weet je, eigenlijk wil ik het er niet meer over hebben dat we de afgelopen twee jaar beperkt hebben kunnen leven. Je kon nergens heen, of er waren limieten, laten we vanaf nu gewoon vooruit kijken. Zo werd in december 2019 de website Find Geek Spots gelanceerd en toen, nou ja… enkele maanden later zaten we thuis.
Nu mogen we weer los! Zo hebben we onlangs onze agenda weer voorzien van een update met de evenementen die er komend jaar zullen zijn. Ook de website van Find Geek Spots is weer up and running. Ben je op zoek naar iets om te doen in jouw omgeving? Of ga je een dagje naar een andere stad? Neem dan even een kijkje op de website om je dag een geeky randje te geven.

Ik woon zelf in Apeldoorn en zie dat er maar drie locaties zijn waar mijn gamerhart van gaat kloppen. Als ik dan kijk naar waar ik oorspronkelijk vandaan kom, Groningen, is daar veel meer te doen waaronder de mogelijkheid om een bezoekje te brengen aan een dierencafé.

Neem zelf een kijkje op de website van Find Geek Spots en plan een dagje weg naar bijvoorbeeld Groningen waar je ook een kijkje kan nemen in Storyworld. Ondanks dat ik ben geboren en getogen in de meest Noordelijke provincie, ben ik daar nog niet geweest.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.