Soms heb je van die dagen dat je niet weet wat je wilt gaan doen.. Je verveelt je een beetje en dat is heus niet erg, maar er dan op uit gaan is soms een fijn idee. Als je eenmaal weet dat je iets wilt gaan doen, is het de vraag wat dan?! De website Find Geek Spots kan je hierbij misschien een beetje helpen.

Met de komst van deze website zijn er diverse ‘Geek Spots’ op een website verzameld. Zo kan je zien wat er bij jou in de buurt te doen is. Dit is verdeeld in vier categorieën;
* Activities
* Hungry
* Shopping
* Sleepy

Via de website kan je jouw woonplaats invoeren en komt er een leuk to do lijstje uit, mits er genoeg Geek Spots in de buurt zijn natuurlijk. Wat kom je bijvoorbeeld tegen? Escape rooms, comic book store, gamestores, arcade hal, hotels enzovoorts. Een aantal Geek Spots zijn voorzien van een review, zodat je kan zien of de plek ook echt leuk is om heen te gaan. Maar zolang er wat geek of gamer stuff is, dan is het volgens mij altijd de moeite waard om zelf even te gaan kijken. Één bezoekje van een andere lotgenoot wil natuurlijk niet zeggen of iets wel of niet de moeite waard is of niet, dus altijd even zelf kijken.

Als je op vakantie gaat naar het buitenland en je wilt daar ook even wat Geek Spots bezoeken dan kan je de website ook raadplegen om lokaal wat sfeer te proeven. Als je nog een tip hebt van een leuke shop, hotel of een eetgelegenheid dan kan je die ook indienen.

Check de website Find Geek Spots bij jou in de buurt!

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.