Aankomend weekend is het eindelijk weer zover! De streamers van Game Changers gaan weer gamen voor het goede doel en proberen zoveel mogelijk geld op te halen voor Stichting Energy4All.

In deze zesde editie staan kinderen met een energiestofwisselingsziekte centraal. Elke week worden er kinderen geboren met deze stofwisselingsziekte, maar er zijn nog geen medicijnen voor beschikbaar. Bij de ernstige vormen van de ziekte overlijdt 50 procent van deze kinderen al voordat ze tien jaar oud zijn en de meeste kinderen worden nooit volwassen. Dat is onacceptabel en daarom is onderzoek naar medicijnen hard nodig. Stichting Energy4All zet zich hier voor in en Game Changers gaan ze dit weekend hierin ondersteunen.

Tijdens de livestream-gamemarathon die plaatsvindt van 25 t/m 27 februari kunnen donateurs prachtige prijzen winnen die beschikbaar zijn gesteld door verschillende deelnemende sponsoren. Games, hardware en goodies liggen al keurig op iedereen te wachten en er is zelfs een PlayStation 5 te winnen! Een aantal van deze mooie prijzen wordt geveild, zoals een Legend of Zelda: Skyward Sword pakket, de collector’s edition van Ori en een gametattoo naar keuze bij Faithful Tattoos uit Gorinchem. Maar er worden ook prijzen weggegeven aan donateurs. Bij elke €5,00 die je doneert krijg je automatisch een lot en doe je mee voor de prijzen. Doneer je dus €30, dan krijg je zes loten. Prijzen die hieraan mee doen zijn bijvoorbeeld een EPOS H3 Headset, verschillende Funko Pops, Shadow of the Colossus voor de PlayStation 4 en Ni No Kuni 2 voor Nintendo Switch. Wat wil je nou nog meer? Je kunt doneren aan een goed doel en tegelijk genieten van een livestream en kans maken op prijzen!

En nu hoor ik je denken: “Maar welke games worden er dan gestreamd?” Nou, onder andere: Super Mario Party, Rayman Legends (4-player frenzy), RingFit Adventure, It Takes Two en Dying Light 2: Stay Human. De streamers hebben er in ieder geval heel veel zin in en kunnen niet wachten met geld inzamelen voor het goede doel. Dus trek je lekkerste huispak maar vast uit de kast, maak een lekker plekje voor jezelf en geniet! De livestream-gamemarathon is 25 februari vanaf 12:00 te volgen op het Twitchkanaal van Game Changers en duurt tot 27 februari 23:59. Voor meer informatie over Game Changers en de gamemarathon check je de officiële website. Voor meer informatie over Stichting Energy4All en alle mooie dingen die ze doen kun je de website van de stichting bezoeken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.