Pandora ken je wellicht van de bedels die je aan een armband of ketting kan doen. Leuk om te krijgen, ook erg leuk om te geven. Nu kan je inner-Marvel-geek ook verwend worden omdat ze van Pandora een heuse Marvel collectie op de markt brengen.
Niet alleen is er een Marvel serie op de markt gekomen, er zijn ook al andere series die je wellicht kan waarderen. Denk aan de collectie van Disney, Harry Potter en Star Wars. Nu kan daar ook de Marvel collectie aan toegevoegd worden.

Niet alleen zijn er kettingen en armbanden te koop er is ook een ring met daarin de Infinity Stones.  Of heb je liever een sleutelhanger? Ook die is te koop. Maar er is ook een bedel van de Iron Man Arc Reactor of zelfs een mini Infinity Gauntlet.

Op dit moment zijn er vier superhelden die je aan je armband of ketting kan schuiven, namelijk de Hulk, Black Panther, Iron Man en Black Widow. Of er nog andere personages uit gaan komen is voor ons op dit moment niet bekend. Ik kan je wel vertellen dat je het iconische schild van Captain America met je mee kan nemen. En antwoord op de vraag of je waardig genoeg bent om de hamer van Thor op te tillen? In dit geval duizend maal ja!

Neem een kijkje op de website van Pandora om de Marvel collectie te aanschouwen en je winkelmandje vol te stoppen.

Bewonder hier de collecties van de al uitgebrachte series:

50-50 module
Pandora x Star Wars

Harry Potter Gouden Snaai oorbellen, hanger en bedels
Pandora x Harry Potter

SS22_A_Feb_Disney_model_03_HybridHero

Pandora x Disney

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.