Oogsten, creëren en koken, dat is waar het om draait in Epic Chef. Niet alleen kook je in deze game, maar ditmaal krijg je ook het gehele voortraject voor je kiezen. In deze game wordt je een epische chef van begin tot eind en smakelijk is dat zeker!

Team 17 staat bekend om meerdere games waarin eten centraal staat, denk aan Overcooked! Epic Chef gaat een stapje verder door ook het gehele proces voor het daadwerkelijke koken uit te lichten. Oftewel het oogsten van het voedsel. Als Zest ben je op de missie om de topchef van Ambrosia te worden.

Bekijk de launch trailer hier:

Het avontuur begint met farmen, op deze manier staan er duizenden creaties tot je beschikking om de nodige culinaire hoogstandjes te kunnen bereiden. Daarnaast kun je de strijd aan gaan met andere koks om zo de best chef van Ambrosia te worden. Iedere battle is anders, want de fijnproevers van de jury hebben ieder andere voorkeuren als het op eten aankomt. Je thuisbasis is waar de ingrediënten vandaan komen, verbouw groente en fruit en zorg natuurlijk ook voor je dieren, van koeien tot zelfs eenhoorns.

Verken ook absoluut de buurt en maak vrienden met je buren, of ga bijvoorbeeld een rustig middagje vissen. Er is van alles te doen, wordt het je bijvoorbeeld te veel rust dan even uit in de spa. Er is genoeg te doen, waardoor het een game is die enigszins van allerlei soorten genres een stukje bij elkaar heeft gegooid en daar een mooie mix van heeft gemaakt.

Wordt jij een epische chef? Pak je spatel en ga op een culinair avontuur in Epic Chef, verkrijgbaar voor de Nintendo Switch, Xbox, PC en PlayStation.


Epic Chef © 2019 Infinigon S.L., Published under licence by TEAM17 Digital Limited.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.