Het is alweer 2022, helaas hebben jullie in januari geen update gekregen, maar we maken het meer dan goed met deze update. In februari staan er echt de nodige klappers op ons te wachten en stiekem kunnen we echt al niet meer wachten. Lees mee en zet alvast de alerts vast voor de diverse releases!

Allereerst uiteraard weer alle streamingactiviteit van persoonlijke aard en dat is behoorlijk wat geweest. Uiteraard The Witcher, maar ook La Casa de Papel, Nisser, RuPaul’s Drag Race, Stay Close, Manifest, Brazen, The Lost Daughter en Archive 81. Dan hebben we het nog niet eens over mijn vele uitstapjes naar andere streamingsdiensten gehad.

Op naar februari, want er staat echt mega-veel interessants op ons te wachten:

The Cuphead Show
Super-interessant voor de gamers, want deze game krijgt een eigen serie op Netflix. Volg Cuphead en zijn broer Mugman in deze animatie-serie die vanaf 18 februari te zien is.

Mijn Beste Vriendin Anne Frank
Vorig jaar draaide deze indrukwekkende film nog in de bioscoop, althans voor hoeverre dat mogelijk was. De film, gebaseerd op de ware vriendschap tussen Anne Frank en Hannah Goslar is vanaf 1 februari te zien op Netflix.

The Tinder Swindler
Tinder was een groot fenomeen en er zijn liefdes uit voortgevloeid, echter zijn er ook mensen geweest die niet uit waren op liefde, maar op andere zaken zoals oplichting. In deze serie zinnen de slachtoffers van een grote oplichter op wraak. Vanaf 2 februari te zien.

Child of Kamiari Month
Een aanrader voor de liefhebbers van Japanse animatie en in het bijzonder van Ghibli. Een jong meisje moet door Japan reizen om de jaarlijkse bijeenkomst van de goden in het heilige land Izumo bij te wonen. Te zien vanaf 8 februari.

Vikings: Valhalla
Vikings zelf was een hit-serie, maar is helaas ten einde gekomen. Gelukkig wordt ons verdriet verzacht door Vikings: Valhalla, de serie speelt zich af 100 jaar na de gebeurtenissen van Vikings.
Te zien vanaf 25 februari.

Heb je meer inspiratie nodig of beeldmateriaal, kijk dan vooral ook even dit filmpje:


Nog niet genoeg om te bingen? Kijk dan bijvoorbeeld naar: de mysterie-komedie Murderville seizoen 1 vanaf 3 februari, de actie-komedie-film Looop Lapeta vanaf 4 februari, Disenchantment seizoen 4 vanaf 9 februari, de film Into the Wind vanaf 10 februari, de mini-serie Inventing Anna vanaf 11 februari, de film All I Love You vanaf 14 februari, de film Heart Shot vanaf 17 februari of de Rabbids Invasion Special vanaf 18 februari.

Genoeg te zien dus, wat ga jij in februari zeker weten kijken?

© Netflix

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.