In een gloednieuwe trailer maken we kennis met Mad Maggie die haar opwachting maakt in Apex Legends: Defiance. Een grote update die voor de Battle Royale-game die vanaf 8 februari wereldwijd te downloaden zal zijn.

Mad Maggie is een genadeloze punkrock aanvoerster en een van de gemeenste slechteriken van de Outlands. Ze is bij fans bekend vanwege haar (voormalige) vriendschap met Fuse en eerdere takeovers van de Apex Games. In de nieuwe update kan je haar in actie zien wanneer ze de Arena betreedt als een sloopkogel.

Apex Legends: Defiance zal beschikbaar zijn voor de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en de PC (Origin en Steam).

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.