Overleven in een surrealistische wereld. Dat is eigenlijk waar Little Devil Inside in een notendop om draait. 5126 backers op Kickstarter vonden het project interessant genoeg om te steunen zodat er genoeg budget was om de game te bewerkstelligen. Waar draait Little Devil Inside nu eigenlijk allemaal om? We gaan het je vertellen.

In deze survival adventure RPG over een professor, genaamd Vincent, ga je paranormale activiteiten onderzoeken. De professor doet dit om nieuwe technologie├źn te kunnen ontwikkelen. Hij krijgt daarvoor hulp, van jou! Aan jou de eervolle, en tevens gevaarlijke taak, om op gevaarlijke missies te gaan om het nodige te onderzoeken en informatie bij elkaar te sprokkelen voor de professor voor zijn verdere studie en analyses. Op het eerste oog ziet het er al absoluut fantastisch uit als een ouderwets lekkere Indie-game.

Duik in een wereld vol mensen, schepsels en monsters zijn aanwezig om mee te praten, van te leren en om mee te jagen in een avontuur waarin je tracht te overleven en probeer je de wereld daarbuiten te ontdekken. Geen klakkeloze slacht de demonen af en red te wereld, nee Little Devil Inside gaat verder dan dat. Je probeert een realistisch leven te leiden in een onrealistische wereld.

Bekijk hier de gameplay trailer:

Duik in een wereld vol mensen, schepsels en monsters zijn aanwezig om mee te praten, van te leren en om mee te jagen in een avontuur waarin je tracht te overleven en probeer je de wereld daarbuiten te ontdekken. Geen klakkeloze slacht de demonen af en red te wereld, nee Little Devil Inside gaat verder dan dat. Je probeert een realistisch leven te leiden in een onrealistische wereld.

Wil je even compleet weg van de wereld en je onderdompelen in vreemde zaken, speel dan absoluut deze toffe Indie-game. Little Devil Inside ziet helaas pas eind 2022 het levenslicht op onder meer de PC, Nintendo Switch, Xbox One, PlayStation 4 en PlayStation 5.

┬ę Neostream Interactive 2016. All rights reserved.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.