League of Legends is hotter dan hot. Naast de base-game hebben we natuurlijk de Netflix- serie Arcane en we kunnen daar nu ook de game Hextech Mayhem: A League of Legends Story aan toevoegen! Bombarderen, springen en stuiteren in een echte rhythm- runner. Hoofdrolspelers: Ziggs en Heimerdinger, absoluut geen onbekenden in de League of Legends- wereld.

Een rhythm runner ontwikkeld door Choice Provisions, de makers van de BIT.TRIP-serie. De game speelt zich af in het universum van League of Legends. Bij een rhythm-runner gaat alles op de maat, dus alles draait er om dat je obstakels op de maat ontwijkt. Daarnaast is het belangrijk dat je vijanden onschadelijk maakt en bommen ontsteekt voor explosieve kettingreacties.

Bekijk hier de trailer:

Zoals je in de trailer hebt kunnen zien is de game een zeer chaotische game. Doel is: Bomb to the beat. Hoofdrolspeler in Hextech Mayhem: A League of Legends Story is Ziggs. Er is onrust in de diverse wijken van Piltover. Ontwijk de wetenschapper Heimerdinger in je chaotische tocht om de grootste bom te maken die Runeterra ooit heeft gezien. Bombardeer, stuiter en spring er dus op los. In freestyle Mayhem kun je spontane explosies veroorzaken en zo bonuspunten pakken. Ziggs en Heimerdinger zijn natuurlijk geen onbekenden onder de League of Legends- kenners.

Hextech Mayhem: A League of Legends Story, van Riot Forge, is nu te spelen op de Nintendo Switch, Steam, GOG.com en de Epic Game Store. Binnenkort komt de game ook naar Netflix en daar zal hij zonder extra kosten te spelen zijn. Er zitten nog meer League of Legends- games in de pijplijn, maar daarover later meer…

Ga jij Hextech Mayhem: A League of Legends Story spelen?

© Riot Forge

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.