Fall Guys is nog steeds razend populair. Daarom is er nu ook het zesde seizoen in de populaire serie waarin vijf nieuwe rondes zich aandienen. Alle Fall Guys verzamelen en spelen maar in de Blunderdome!

Seizoen zes in Fall Guys: Ultimate Knockout staat voor je klaar en dat belooft een Party Spectacular te worden. Vijf nieuwe rondes, 25 nieuwe kostuums, 50 nieuwe beloningen én een heus tijdelijk Sackboy-event. De bonen zullen duiken en door duizelingwekkende nieuwe rondes op de PC en de PlayStation rennen. Verwacht hierbij nooit eerder geziene obstakels om je struikelvaardigheden meer dan ooit te testen.

De knotsgekke trailer bekijk je hier:

De nieuwe rondes dit seizoen zijn:
– Party Promenade: een waar feest van onhandigheid. Navigeer door vacuumbuizen, ontwijk waterballonnen en zwaai naar de winst met trapezes.
– Full Tilt: een duivels frisse kijk op een klassieker. 360-graden wippen in een race naar de finish. Pas op voor krachtvelden en bewegende staven!
– Pipe Dream: een race vol buizen waarin je naar de finish stoot! Let op: dit is niet zo eenvoudig, want de buizen zijn een waar doolhof.
– Airtime: de Fall Guys- vlucht naar Airtime staat op het punt van vertrekken. Blijf zolang mogelijk in de lucht, schommel via trapezes en oefen je voetenwerk op transportbanden en draaiende platforms.
– Leading Light: probeer in de schijnwerpers te staan in de grootste spelshow van het universum. Deze schijnwerper wil je alleen voor jezelf houden dus doe absoluut goed je best!

Durf jij de nieuwe uitdagingen aan te gaan? Speel dan vooral seizoen 6 van Fall Guys: Ultimate Knockout en zorg ervoor dat je niet struikelt!

 Fall Guys: Ultimate Knockout is nu te spelen op de PC en de PlayStation. Een release voor onder meer de Nintendo Switch stond nog op de planning, maar wanneer die komt is nog maar de vraag.

© Mediatonic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.