We naderen het einde van het jaar, het is al een stuk vroeger donker en de winterjas kan alweer uit de kast getrokken worden. Pyama aan, dekentje er bij, een mok warme choco én natuurlijk Netflix! November belooft ook weer veel mooie releases, dus kom maar op!

In Oktober heb ik zelf ook aardig wat gekeken, hoewel het wel minder is dan voorheen. Into the Night: seizoen 2, Kastanjemanden, The Guilty, Superstore: Seizoen 1, Forever Rich, Love You to Death, Intrusion, 3%, Maid, You: seizoen 3 en Sex Edition: seizoen 1. Uiteraard heb ik wel weer flink mijn best gedaan. Een aantal keer heb ik ook flink zitten scrollen door het enorme aanbod wat ik nu weer moet gaan kijken.

Op naar november, want we kunnen weer veel leuks verwachten natuurlijk:

Undercover: seizoen 3
Een enorme kaskraker van Nederlandse / Belgische bodem. Eindelijk kunnen we verder met seizoen 3 vanaf 21 november. Het Turkse echtpaar Serkan en Leyla Bulut doet in dit seizoen zijn intrede.

Veel Transformers
Transformers, Transformers: Revenge of the Fallen, Transformers: Dark of the Moon en Transformers: Age of Extinction. Alle vier verschijnen ze op Netflix. Tijd voor een marathon vanaf 1 november. Het geheel afsluiten kan vanaf 20 november met Transformers: the Last Knight.

Arcan – League of Legends
Dit is er absoluut één voor de gamers en serie-freaks. Een serie gebaseerd op League of Legends. In deze animatie-serie volgen we twee iconische League of Legends-kampioenen. Te zien vanaf 7 november.

The Unforgivable
Sandra Bullock en Netflix zijn een uitermate goede combi en van deze Netflix Original film wordt dan ook veel verwacht. De film is gebaseerd op de mini-serie Unforgiven. Na haar vrijlating uit de gevangenis heeft haar omgeving er moeite mee om het verleden te laten rusten. De film is te zien vanaf 24 november.

Tiger King: seizoen 2
Nadat Tiger King op Netflix verscheen hebben velen zich aan deze bijzondere docuserie gewaagd. Een bizar verhaal dat een vervolg krijgt met een tweede seizoen. Nieuwe chaos vanaf 17 november.

Aya and the Witch
Een gloednieuwe Studio Ghibli-film! Het lijkt er echter wel op of de welbekende animaties ook geüpgrade zijn naar de 21e eeuw, want dit is de eerste volledig computer-geanimeerde Ghibli-film. Of dat een succes is zie je vanaf 18 november.

Meer nieuws? Big Mouth: seizoen 5 Narcos: Mexico: seizoen 3 zijn beiden vanaf 5 november te zien. Vanaf 17 november gaat Riverdale verder met seizoen 6 en geniet van de musical Dita von Teese au Crazy Horse de Paris vanaf 3 november. Ook voegt Netflix een enorme berg aan films uit de jaren 60 en 70 toe, dus wanneer je hier een liefhebber van bent zit je absoluut gebakken. Denk hierbij aan On the Buses, To the Devil a Daughter en The Last Days of Men on Earth.

Één ding is zeker: er valt weer genoeg te kijken deze maand.

© Netflix

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.