Heb je de hele serie al volledig afgekeken op Netflix? Viel je ook in een diep dal na de laatste aflevering? Dan is er goed nieuws, want de mega-populaire serie Arcane krijgt een tweede seizoen!

We schreven al eerder op deze site dat de serie een grote hit was op Netflix. Arcane pronkte in de Top-10 van best bekeken series en films op Netflix. Dit was natuurlijk niet voor niets, want de serie is mateloos populair en geeft een mooi inzicht in de diverse achtergronden van de Champions uit League of Legends. Denk hierbij aan Jinx, Vi, Caitlyn, Jayce en Viktor. Het eerste seizoen was ruim zes jaar in ontwikkeling, dus laten we maar hopen dat het tweede seizoen niet zo heel lang op zich laat wachten.

De serie zit ook vol keigoede muziek, wat te denken van Get Jinxed maar ook ENEMY, de titeltrack van de serie, vertolkt door Imagine Dragons kan ook op flink wat fans rekenen. Bekijk de clip van de titeltrack hier en krijg meteen een mooi inzicht in wat je van de serie kunt verwachten:

De Franse studio Fortiche kan haar borst weer nat gaan maken en flink aan het animeren gaan. Hoewel het kon natuurlijk niet anders dan dat deze serie een groot succes zou worden, dus laten we zeker hopen dat we niet jaren hoeven te wachten op een vervolg.

De officiële aankondiging van het tweede seizoen zie je hier:

Ben je nu geen League of Legends- speler, ook dan kun je absoluut plezier beleven aan deze boeiende serie. Ondergetekende spreekt uit ervaring én daarbij, niet geheel onbelangrijk, kun je nu ook het hele seizoen bingen op Netflix! Absoluut doen!

© Riot Games

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.