Help Maya door wanhoop heen om haar geheugen terug te krijgen in het prachtige avontuur Ever Forward. De game komt op 7 december naar de diverse consoles toe en belooft een absoluut pareltje te zijn vol puzzels en een enorm interessant verhaal.

De trailer dateert alweer van zeker een jaar geleden, maar geeft absoluut een mooie indicatie van wat je in de game kunt verwachten:

Ever Forward vertelt het verhaal van Maya. Het arme meisje is verloren in een vreemde wereld die zich ergens tussen realiteit en verbeelding bevindt. Ze is helemaal op zichzelf aangewezen. Op haar ontdekkingsreis dient ze haar wanhoop te confronteren en haar herinneringen te ontgrendelen en haar angsten te confronteren en zo de geheimen van de wereld te ontrafelen.

Een puzzel-platform game waarin spelers hun observatievaardigheden en intelligentie dienen te gebruiken om diverse puzzels op te lossen en zo het mysterie van Maya’s verleden op te lossen en de duistere geheimen die zij in haar geheugen heeft begraven weer naar boven dient te halen. Pathea Games heeft flink zijn best gedaan om de puzzelspelers die de game gaan spelen flink uit te dagen.

De trailer en de tekenstijl trekken al meteen de aandacht, maar de rode draad in het verhaal zijn toch wel de puzzels. Een kunstige game vol pasteltinten waarbij je toch zeker je hoofd helder dient te houden.

Ever Forward verschijnt op 7 december op de Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4, PlayStation5 en Nintendo Switch. Ga je voor een fysiek exemplaar? Dan krijg je een voucher voor een gratis digitale soundtrack. Maak jij Maya wakker?

© Pathea Games
© PM Studios

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.