12 november 2019, weet je het nog? Op deze dag ging Disney+ live in Nederland (en natuurlijk in een aantal andere landen in de wereld). Inmiddels geldt 12 november als Disney+- dag en dat is een feestje, want ze strooien op deze dag met nieuw binge-materiaal.

Maak je borst maar vast nat, want 12 november komt er een lijst aan content online waar je u tegen zegt. Niet dat het een enorme lijst is, maar inhoudelijk zitten er zeker toppers bij.

Op het menu staan op deze heugelijke dag bijvoorbeeld:
– Marvel Studio’s’ Shang-Chi and the Legend of The Ten Rings
– Disney’s Jungle Cruise: een must-see voor iedere Disney-fan na alle lovende bioscoop-kritieken. Emily Blunt en Dwayne Johnson schitteren in deze film.
– Home Sweet Home Alone: een remake van de klassieke Home Alone, het dak gaat er ongetwijfeld weer af.
– Disney’s Olaf Presenteert: Olaf brengt klassieke Disney-animaties tot leven.
– Disney en Pixar’s Ciao Alberto: een gloednieuw Pixar Short
– Nieuwe short van The Simpsons
– The World According to Jeff Goldblum seizoen 2
– Star Wars Special Look: deze Special Look van Star Wars gaat zich verdiepen in Boba Fett waarin we een eerste blik krijgen van de aankomende serie the Book of Boba Fett.
– Marvel Special Look
– Dopesick: een original serie die is geïnspireerd door het ware verhaal over hoe Amerika verslaafd werd aan een leugen.

Bekijk hier de trailer van Olaf Presenteert:


Zoals je ziet niet de allerminste films en series, maar absolute krakers. 12 november kun je dus absoluut blokken in je agenda en hier komt zeker Jungle Cruise als één van de eerste aan bod.

Nog steeds geen abonnement? Onderneem dan gauw actie en geniet van een abonnement en een enorme hoeveelheid aan content, waaronder dus vanaf 12 november de bovenstaande toppers.  Hier kun je je inschrijven. De prijzen bedragen per maand €8,99 en €89,99 voor een jaarabonnement.

©2021 Disney and its related entities

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.