Marvel Studios had heel veel te delen met hun Marvel fans. Verschillende acteurs verschenen dan ook op het podium om nieuwe trailers en verhalen te delen. Bekijk hier de hoogtepunten van de presentatie van Marvel Studios tijdens D23 expo 2023.

Black Panther: Wakanda Forever
Tijdens de expo verschenen de acteurs Letitia Wright, Winston Duke, Tenoch Huerta en Angela Basset op het podium. Er werden wat verhalen en een scene gedeeld. Black Panther: Wakanda Forever zal op 11 november in de bioscoop verschijnen.

Ironheart
De nieuwe serie geproduceerd door Coogler laat ons het verhaal zien van Dominique Thorne als Riri Williams. Een jonge geniale uitvinder die vastberaden is haar stempel op de wereld te drukken. Haar unieke kijk op het bouwen van iron suits is zowel briliant alsook onvolmaakt. Duik mee in de wereld waar magie en techniek elkaar ontmoeten in de serie Ironheart. De serie zal in 2023 op Disney+ verschijnen.

Ant-Man and the Wasp: Quantumania
Paul Rudd, Evangeline Lilly en Jonathan Majors verschenen op het podium om hen exclusieve beelden van de film te tonen. We moeten nog heel even geduld hebben, Ant-Man and the Wasp: Quantumania zal 17 februari 2023 in de bioscoop verschijnen.

Werewolf by Night
Eindelijk kunnen we je wat beelden laten zien van de speciale Halloween creatie geregisseerd door Michael Giacchino, Werewolf by Night. Deze special zal vanaf 7 oktober op Disney+ te zien zijn.

Secret Invasion
De nieuwe serie waarin we een beeld krijgen van de shapeshifting Skrulls die al jaren geinfiltreerd zijn op aarde mocht een nieuwe trailer tonen tijdens de expo. Geniet mee van de laatste beelden van deze spannende serie.

Nog meer aankondigingen
Snel door naar nog meer aankondigingen tijdens de expo. Er werden beelden en nieuwtjes gedeeld over Armor Wars, Loki seizoen 2 die begin 2023 op Disney+ verschijnt. Er werd bevestigd dat Matt Shakman de nieuwe Fantastic Four gaat regisseren, deze film zal op 8 november 2024 te zien zijn in de bioscoop. Toeschouwers kregen een kleine sneak-peek van de serie Echo. Er werd gesproken over Daredevil: Born Again helaas konden ze nog niet meer nieuws geven. Captain America: New World Order is een nieuwe film die in 2024 zal verschijnen in de bioscoop. Thunderbolts zal op 26 juli 2024 in de bioscoop verschijnen. Veel beelden die getoond werden waren exclusief dus we zullen nog even moeten wachten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.