Tijdens de showcase van Lucasfilm konden Star Wars fans van jong en oud zich verheugen op heel veel mooie aankondigingen. Wij zetten ze graag voor je op een rij. Maar uiteraard was het niet alleen Star Wars…

Andor
Laten we beginnen bij de Andor serie van producer Diego Luna die ook de rol van Cassian Andor vertegenwoordigd. Naast hem ook de acteurs Genevieve O’Reilly, Kyle Soller en Adria Arjona die een rol spelen in deze 24 episode durende spion triller. De serie speelt zich af 5 jaar voor Rogue One: A Star Wars Story. De wereld is gevuld met gevaar, intrige en bedrog. Bekijk hieronder de trailer van deze serie waarin we Cassian Andor het pad zien bewandelen naar een rebel held. De serie heeft zijn debut op Disney plus op 21 september en start met 3 afleveringen.

Star Wars: The Bad Batch
De nieuwe 16 aflevering durende serie Star Wars: The Bad Batch zal vanaf 4 januari 2023 op Disney+ verschijnen. Dit werd op het podium gedeeld door Dave Filoni die een aantal toffe Star Wars aankondigingen deelde. Maanden zijn voorbij gegaan sinds de events op Kamino en the Bad Batch vervolgen hun reis door de Empire na de val van de Republic. Ga mee met hun avontuur waarin ze vrienden en vijanden op hun pad kruisen.

Star Wars: Tales of the Jedi
Maar liefst zes gloednieuwe geanimeerde shorts zijn er aangekondigd. Deze shorts volgen twee verschillende Jedi’s Ahsoka Tano en Count Dooku. Ze moeten verschillende tests ondergaan waarbij de keuzes die ze maken hun lot bepalen. Alle zes shorts zijn vanaf 25 oktober te zien op Disney+. Bekijk hieronder alvast de trailer voor een leuk voorproefje.

Ahsoka
Jedi Ahsoka die haar debuut had in 2008 in de geanimeerde serie Star Wars: The Clone Wars is inmiddels een geliefd karakter mede dankzij haar live-action debuut in The Mandalorian. Fans van Jedi Ahsoka kunnen zich gaan verheugen op een nieuwe live-action serie; Ahsoka die in 2023 exclusief op Disney+ zal verschijnen.

Star Wars: Skeleton Crew
Er werd nog niet heel veel gedeeld over deze serie die het verhaal verteld van vier kinderen die verdwaald zijn in de galaxy en hun weg naar huis proberen te vinden. Deze serie zal snel op Disney+ verschijnen.

The Mandalorian Seizoen 3
De nieuwste trailer van The Mandalorian werd gedeeld tijdens de D23 expo van Lucasfilm. De trailer werd aangekondigd in het bijzijn van een aantal cast leden. Waaronder Pedro Pascal, Katee Sackhoff, Amy Sedaris, Giancarlo Esposito en Emily Swallow. In het derde seizoen van The Mandalorian zijn The Mandalorian en Grogu herenigd en vervolgen zij hun reis door de wetteloze galaxy. Seizoen 3 zal in 2023 exclusief op Disney+ verschijnen.

Willow
Warwick Davis is in mijn ogen een geweldige acteur en ik vind het geweldig dat de film Willow uit 1988 een vervolg krijgt. Uiteraard met in de hoofdrol Warwick Davis en naast hem Joanne Whalley, Ruby Cruz, Erin Kellyman, Ellie Bamber, Dempsey Bryk, Amar Chadha-Patel, Tony Revolori en Christian Slater. In deze serie duiken we de wereld in van tovenaars, trollen en andere magische wezens. Waarin een onwaarschijnlijke groep helden op een gevaarlijke quest gaan. Deze geweldige serie zal vanaf 30 november op Disney+ verschijnen. Tot die tijd geniet alvast mee van de trailer.

Indiana Jones 5
De onvermoeibare acteur Harrison Ford en Phoebe Waller-Bridge verschenen op het podium tijdens de expo. Nadat regisseur James Mangold Indiana Jones 5 had aangekondigd die op 30 juni 2023 in de bioscoop zal verschijnen. “Thank you for making these films such an incredible experience for all of us. I’m very proud to say that this one is fantastic, and Waller-Bridge is one of the reasons. Indiana Jones movies are about fantasy and mystery, but they’re also about heart… I’m really, really happy that we have a really human story to tell, as well as a movie that will kick your… butt.” aldus een emotionele Harrison Ford.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.