De nieuwe uitbreiding Harvest of Sorrow, voor het online kaartspel GWENT: The Witcher Card Game, is nu beschikbaar en zal daarmee ook de laatste uitbreiding zijn dat binnen de Price of Power-serie valt. Spelers kunnen de uitbreiding gratis downloaden en gebruik maken van de extraatjes die de uitbreiding met zich meebrengt.

Het verhaal van Harvest of Sorrow zal zich richten op de Valley of Flowers. De zomer is inmiddels aan zijn einde gekomen en daarmee ook het plezier en de onbezorgdheid. De genadeloze wind waait inmiddels vanuit het Noorden, en brengt vuur met zich mee, alsook marcherende legers. Er is echter nog een sprankje hoop voor degenen die deze afslachting hebben overleefd. Hun wonden zullen helen, maar zij zullen altijd het verdriet met zich meedragen.

Harvest of Sorrow is de derde en laatste uitbreiding dat binnen de Price of Power-serie valt en introduceert 26 nieuwe kaarten in het spel. Per faction zijn dit vier kaarten met verschillende zeldzaamheden en twee neutrale kaarten.

Kegs die kaarten bevatten uit deze uitbreiding, en alle voorgaande Price of Power-uitbreidingen, zijn nu ook beschikbaar in de game. Uiteraard is er ook een speciale Price of Power Expansion Pass beschikbaar en spelers kunnen deze tot en met 16 november met 30% korting aanschaffen. Deze Expension Pass bevat alle 117 kaarten, inclusief Premium kaarten, 21 speciale avatars, een game board, cardback en de gloednieuwe Octavia Hale ‘Witchfinder’ leader skin.

GWENT is het kaartspel dat afkomstig is uit de populaire role playing game The Witcher 3. Het is een tactisch kaartspel, dat op snel tempo gespeeld kan worden en waarbij twee legers tegen elkaar “vechten” op het slagveld. In kaartvorm dus. De game is inmiddels voorzien van allerlei uitbreidingen, met talloze kaarten waarmee spelers tactische decks in elkaar kunnen knutselen.

GWENT: The Witcher Card Game is momenteel gratis verkrijgbaar voor PC (via GOG en Steam), Android- en iOS-apparaten.

Bekijk hier de lanceringstrailer van Harvest of Sorrow:

About LisaCooper91

Gamer, horrorfanaat, filmliefhebber, muziekverzamelaar, boekenwurm, all-round nerd.

View all posts by LisaCooper91

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.