Noteer maar vast in je agenda: 6 en 7 november 2021 kun je in de Jaarbeurs in Utrecht als bordspelliefhebber je hart ophalen en je verademen aan veel, heel veel bordspellen! Koop je tickets nu en bereid je alvast voor op alle toffe bordspellen die je onder ogen zult krijgen.

Eindelijk gaat het Spellenspektakel weer doorgang krijgen. In 2020 moesten ze helaas een jaartje overslaan vanwege de coronamaatregelen. Gelukkig hebben we genoeg kunnen sparen om het dit jaar dubbel en dwars goed te maken, want de afgelopen periode zijn er weer vele nieuwe bordspelreleases op de markt gebracht.

De grootste uitgevers, waaronder 999 Games, White Goblin Games en Asmodee hebben een stand waarbij ze vele demo’s geven om de leukste bordspellen even voor te kunnen proeven. Maar ook kleinere uitgevers, waaronder Jolly Dutch, Happy Meeple Games en Geronimo Games zijn van de partij. Hun bordspellen doen absoluut niet onder voor de grote spelers.


Er valt natuurlijk ook veel te shoppen, want er zijn diverse winkels aanwezig om je zuurverdiende centen uit te kunnen geven. Het Dordtse 4 Your Games is bijvoorbeeld aanwezig met een extra grote stand. Iets minder budget? BudgetSpelen is aanwezig voor tweedehands games waarbij je zelf je eigen spellen in kunt leveren om een extra bordspelzakcentje te verdienen of gewoon direct weer uit te kunnen geven bij de stand.

Op het Spellenspektakel valt genoeg te zien, te beleven en te shoppen. Doe bijvoorbeeld mee aan het NK Escape Room the Game of de Verdwenen Ruïnes van Arnak. Ben je de laatste keer geweest en vond je het evenement toen wat druk of compact? Dan hebben we goed nieuws voor je, want het evenement is nu nóg groter en heeft zelfs een hal extra.

Geïnteresseerd? Schaf dan nu als de wiedeweerga je tickets aan via de website van Spellenspektakel.nl. Ben jij 6 en 7 november aanwezig in de Jaarbeurs Utrecht?

© 2021 Spellenspektakel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.