Op acht september was het Disney+-dag. Een dag vol nieuw Disney+-materiaal en ook nog eens een vette aanbieding om kennis te maken met de streamingsdienst vol Disney-magie.

Disney+ draait inmiddels alweer bijna twee jaar mee in Nederland en staat boordevol Disney-films, maar ook eigen content, waaronder exclusives en natuurlijk een hoop Marvel- en Star Wars-materiaal.

Wil je nu ook eindelijk toch zelf eens proeven van alles wat Disney+ te bieden heeft? T/m 19 september is er namelijk een zeer mooie aanbieding, waarbij je met enorm veel korting een maandje kunt kennismaken met de dienst. Voor een maandje betaal je nu namelijk slechts €1,99. Na deze periode ga je over op de normale prijs van €8,99 per maand.

Sinds 8 september is er nog meer te bingen, want op Disney+-dag vieren we feest met extra veel nieuwe content. Dit jaar zaten er weer een hoop toppers tussen:


– Thor: Love and Thunder het streamingsdebuut. Voor het eerst te streamen en wel op Disney+. Chris Hemsworth in de hoofdrol als Thor. Het is alweer de vierde film van de God of Thunder.

– Marvel Studios Assembled: the Making of Thor: Love and Thunder. Een kijkje achter de schermen van de kaskraker. Verwacht diepte-interviews, niet eerder vertoonde beelden en meer.

– Obi-Wan Kenobi: A Jedi’s Return is een special die de films uit de saga op dramatische wijze samenbrengt. Obi-Wan Kenobi, Anakin Skywalker en vele andere geliefde maar ook gevreesde personages komen voorbij.

– The Simpsons short Welcome to the Club draait om Lisa waarin ze kennismaakt uit de welbekende Villains uit Disney-films. Ze nodigen haar graag uit bij hun duivelse club.

– BTS-fans zullen genieten van dit concert op Disney+ van ‘s-werelds bekendste K-pop-formatie. Maar liefst 2 uur en 10 minuten aan BTS-materiaal. Genieten!

– Andor: een eerste inkijkje. De eerste aankomende Star Wars original-serie is Andor. Krijg nu alvast een klein inkijkje in de serie en smacht daarna naar 21 september.

– Wedding Season is een spannende serie waarin Katie een verhouding krijgt terwijl ze eigenlijk al verloofd is. Wat volgt is vluchten voor de weg, crimineel gedrag en natuurlijk de vraag of de gecompliceerde gevoelens het gaan overleven.

– Terra Incognita is een Disney horror-serie. Eric probeert het mysterie van zijn verdwenen op te lossen in Kaap Qwert. Vrienden en vijanden worden ontmoet en hij zal achter de geheimen van een horrorpretpark aan moeten.

– Pinocchio 2022, deze film met Tom Hanks als Geppetto in de hoofdrol, is toch wel de grootste release van Disney+-dag dit jaar. Een live-action-versie van de klassieke film en hij is al met open armen ontvangen.

– Racen maar in Cars on the Road met in de hoofdrollen Bliksem McQueen en vriend Takel. Een cross-country-trip bestaande uit korte afleveringen om de zus van Takel te ontmoeten.

Kortom een hoop moois om te bingen. Én niet geheel onbelangrijk is dat het aanbod zich maar blijft en blijft uitbreiden. Vergeet niet: t/m 19 september kost een maandje Disney+ kijken je slechts €1,99.

© Disney

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.