TUDUM, start je Netflix op en je hoort dit geluid. TUDUM is tevens de titel van een heus online fan-event van de streamingsdienst. Tune in op YouTube op 25 september, sla de popcorn alvast in en ga klaar zitten voor zo’n 3 uur aan Netflix-verrassingen!

De grootste sterren en makers van Netflix betreden het podium om jou vele exclusives en first-looks te brengen. 25 september is de dag van het allereerste TUDUM-event. Het evenement duurt drie uur en meer dan 70 films en series zullen aan bod komen. Denk hierbij aan Stranger Things, Bridgerton, The Witcher, La Casa De Papel en Cobra Kai, evenals blockbusterfilms zoals Red Notice, Don’t Look Up, Extraction, The Harder They Fall, The Old Guard en nog veel, veel, veel en veel meer.

Bekijk hier alvast de aankondigingstrailer van het fan-event:

In de trailer zie je al een hoop sterren voorbij komen, waaronder El Professor uit La Case de Papel, Devi uit Never Have I Ever, Assane Diop uit Lupin en nog vele, vele anderen. Maar ook Kevin Hart, Chris Hemsworth en Dwayne Johnson zullen onder andere hun opwachting maken.

Sla die popcorn in, zet de drankjes koud en tune in op de pagina van Netflix Nederland (hier). Geniet volop mee met al het fantastische nieuws dat Netflix voor ons in petto heeft. De livestream begint om 18:00 uur.

Meer informatie is te vinden op Tudum.nl. Tevens wordt daar ook een voorprogramma vol Japanse en Koreaanse content, alsmede Anime genoemd. Dit voorprogramma is voor de liefhebbers van deze genres ongetwijfeld ook zeker de moeite waard.

Ga jij kijken? Wij zeker weten wel en kunnen alvast niet wachten op 25 september om 18:00 uur. Tune in en laat je omverblazen met allerlei toffe nieuwtjes van de beste Netflix films en series!

© Netflix

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.