Zet je hoed op, pak je camera en zet koers richting de bossen om de inwoners van TOEM te ontmoeten. Een met de hand getekende avonturengame waarin je een vrolijk avontuur beleefd en je fotografische gave aan het werk dient te zetten. We zijn reuze benieuwd naar de game.

TOEM is de eerste grote release van het Zweedse trio van Something We Made en ze hebben meteen een zeer toffe Indie-game uitgebracht. De bedoeling is je camera in de aanslag te houden en zo leuke puzzeltjes op te lossen en mensen te helpen. Dit alles onder het genot van een ontspannend muziekje.

De indie-game behoort al tot de officiële selectie van London Games Festival 2021 en Days of the Devs 2021, dus het belooft zeker een leuke game te worden.

De superleuke trailer zie je hier:

Zoals je in de trailer hebt kunnen zien is de hele game zwart/ wit, handgetekend en vol leuke figuurtjes. Voltooi opdrachten, meestal door foto’s te maken met je camera en geraak verder in het avontuur. Het lijkt een beetje op een zoek en vind spelletje.

De omgeving is geïnspireerd op Scandinavische landschappen. Je ontmoet vele personages en veel verschillende architecturale omgeving. Beklim de hoogste top en ervaar het fenomeen TOEM.

Verder is er helaas niet veel over de game bekend, maar wanneer je de trailer hebt gezien spreekt de game al voor zich.

TOEM verschijnt op 17 september voor de Nintendo Switch, PlayStation 5 en de PC (via Steam). Een demo is nu al speelbaar via Steam.

©  Something We Made

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.