Ticket to Ride, je hebt er vast wel eens van gehoord. Één van de populairste bordspellen, wellicht wel hét populairste bordspel, waarin je een heuse optocht bouwt van treintjes naar jouw locaties. Wij hebben het bordspel mogen reviewen en deze review kun je hier nog eens op je gemakje teruglezen. Nu is het mogelijk om met roze (pink) treintjes te spelen, oftewel Play Pink, en daar zijn wij natuurlijk heel enthousiast over. Nóg leuker: met je aankoop steun je ook nog eens een goed doel. Rennen naar de winkel dus!

De roze uitbreiding gaat schuil onder de noemer Play Pink. Deze gelimiteerde editie, in een tof blikje, ziet er niet alleen heel leuk uit, maar is meer dan een leuke set roze treintjes. De uitgever, Asmodee, is voor deze uitbreiding een samenwerking aangegaan met Pink Ribbon. Onder de noemer Play Pink zetten Asmodee en Pink Ribbon zich in voor de strijd tegen borstkanker.

Één op de zeven vrouwen krijgt te maken met borstkanker. Daarom is het ook zo belangrijk dat er onderzoeken blijven plaatsvinden. Hier is geld voor nodig. Asmodee helpt mee aan de strijd tegen borstkanker door een bijdrage te leveren en op deze ludieke manier Pink Ribbon op de kaart te zetten. Van ieder verkochte set roze treintjes in Nederland doneert Asmodee maar liefst 4 euro aan Pink Ribbon.


De Ticket to Ride fans kunnen natuurlijk niet wachten om deze aanvulling in huis te halen en ook ondergetekende steunt graag het goede doel met de aanschaf van deze toffe uitbreiding. Ren nu naar de Bruna of Intertoys, of bestel online via bijvoorbeeld Wehkamp.nl. Asmodee en de aangesloten retailers zetten zich volledig belangeloos in zonder enig winstoogmerk zodat de volledige opbrengst ten goede komt aan Pink Ribbon.

Play Pink en steun daarmee Pink Ribbon. Doe jij ook mee?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.