Voor de release van LEGO Star Wars: The Skywalker Saga dien je een lange adem te hebben. Zou de game eerst in het eerste kwartaal van 2021 uitgebracht worden, zullen we nu toe onze craving naar de game moeten uitstellen tot 2022. Gelukkig krijgen we een zoethoudertje in de vorm van een nieuwe trailer.

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga is dus al meerdere keren uitgesteld, maar in 2022 lijkt het dan toch eindelijk zo ver te zijn en kunnen we aan de slag met een megatoffe LEGO-game waarbij je weer naar hartelust blokjes kunt gaan verzamelen. Na al dat wachten is het natuurlijk wel van belang dat we een knaller van een game voorgeschoteld gaan krijgen. Momenten uit alle negen de uitgebrachte Skywalker Saga-films passeren de revue. Het kindje van TT Games in samenwerking met Lucasfilm Games en Warner Bros krijgt steeds en steeds meer vorm. 

Bekijk de nieuwe gameplay trailer hier:

Genoten van de trailer en al die heerlijke LEGO-versies van bekende personages? Plus natuurlijk de onmiskenbare humor zoals we die uit de LEGO-games gewend zijn. In tegenstelling tot eerdere games lijkt deze toch wel een ietsje gewelddadiger te zijn en uiteraard ook fijn speelbaar voor het volwassen publiek.

Nog eventjes geduld dus, en hopelijk echt voor de laatste keer, want LEGO Star Wars: The Skywalker Saga zal in het voorjaar van 2022 verschijnen. De game wordt uitgebracht voor de Xbox One, Xbox Series X, PlayStation 5, Playstation 4, Nintendo Switch, PC en Mac. Er komen meerdere versies beschikbaar, want naast de “basis-versie” kun je ook kiezen voor een heuse Character Collection Bundle Pack met zes DLC-personagepakketten geinspireerd op The Mandalorian, Rogue One: A Star Wars Story, Solo: A Star Wars Story, The Bad Batch en meer.

© Warner Bros
© TT Games

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.